2777
2789

بگین اگه مثبته برم آزمایش

من دیشب این تست و انجام دادم و بعدش تا تقریبا پنج دقیقه دیدمش منفی بود بعد رفتم خوابیدم ۴ یا ۵ ساعت بعدش بیدارشدم دیدم اینجوری دوخط شده ولی چون نمیدونم کی خط انداخته شک دارم ولی دوهفته اس عقب انداختم و خیلی علائم بارداری هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط تبخیر. 

توی جایی ک قطره ادرار و میریزی چند قطره اب بریز اگه خط کمرنگ شد یا رفت ک خط تبخیر ، اگه نرفت میتونی شک کنی. 

ولی بعد 2هفته دیگ باید پررنگ باشه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

واقعا؟یعنی مهم نیست پنج دقیقه اول ننداخته؟مارک مدیکوره

خطش خیلی واضحه 

برای اطمینان یکی دیگه بزن ببین چجوره

ولی اصولا زود خط میندازه 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اگه پریودیات منظم بوده تا الان و یا داروی خاصی نمیخوردی که باعث عقب انداختن پریودی نمیشد برو آزمایش ...

راستش من اصلا قصد بارداری نداشتم دو سال و نیم قرص جلوگیری میخوردم که دیگه عوارضش پادرد شدید بود که دیگه اصلا نمیتونستم تحمل کنم دردش و بعد رفتم دکتر غدد کلی آز دادم بهم دوفاستون و متفورمین و اسپیرو نولاکتون داد که سه ماه مصرف کردم ولی اسپیرو نولاکتونو دو هفته بود شروع کرده بودم واسه موی زائد که وقتی عقب انداختم اونو دیگه نخوردم و جلوگیری ام داشتم