2777
2789

هرچی میشه تا به یه حرف و دستورش نه میگیم فوری منت میزاره که ما خونه دادیم مفت نشستین جوابمون اینه؟

پدرمادر وظیفه ندارن خونه بدن به بچشون،

پس پدر مادر وظیفه ی حمایت بچه خودشونو نداشته باشن کی وظیفه داره؟؟همسایه؟؟

و اینکه چرا به پسر و عروس رسیدنی هزاران باید و نباید و وظایف تعیین میکنن برامون ولی خودشون هیچی؟؟احترام یه طرفه؟؟وظیفه یه طرفه؟؟چرا نباید اینا متقابل باشه؟باید از عروس به مادرشوهر باشه؟از کوچیک به بزرگ باشه؟از رعیت به شاه باشه؟؟؟احترام به قدرت و پول و سن نیست،

هر کسی با رفتار و کردارش تعیین میکنه چقدر لایقه احترامه نه با سن و سالش یا مادرشوهر خواهرشوهر بودنش،از این فرهنگ ها و تبعیض های مردسالاری متنفرم متنفرررررر

ریز تا درشت مهارت یک رابطه سالم و سواد عاطفی رو بصورت کاملا رایگان میتونید آموزش ببینید 

جاهای دیگه هزینه داره من دارم رایگان در اختیار مخاطبینم قرار میدم با پشتیبانی ۴۸ ساعته😍👌و یک جلسه مشاوره رایگان 

آیدی پیج nadiaheeydari 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم پدر و مادر توانایی داشته باشن حتما باید به دختر خونه بدن

خیلی پشتوانه ی خوبیه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اره خوب به نظره منم وظیفه ای ندارن

هر کسی هم که خونه و ماشین و.....میده میخواد اول زندگی دوتا جوون یه کمکی کرده باشه تا خودشونو جمع کنن واگرنه نباید توقع داشت 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

منم مشکل تورو دارم با اینکه خودم خونه دارم ماشین دارم زمین دارم اپارتمان دارم خودمم تک فرزندم شوهرمم یه خونه خریدن براش هی منت میزاره منم اخرش گفتم اقا من میتونم احترام خانوادتو نکه دارم تشکر کنم از این ببشتر چیکار کنم اگه قراره کنت بزنی خودم خونه دارم بریم نه نمیتونی برو رهن کن بیچارمون کردن حوبه نه اونا نه ما به هم از احاظ مالی نیاز نداریم داشتم چیکار میکردن

خدایی وقتی دختر و پسر ازدواج کنند ، هیچ کدوم از والدین وظیفه ساپورت مالی ندارند ! هر کمکی بکنند ، لطف شون هست . احترام هم باید متقابل باشه اما کوچکتر ها همیشه باید بیشتر کوتاه بیاند و احترام بذارند