2777
2789
عنوان

کی این ویروس جدیدرو گرفته😭

236 بازدید | 27 پست

سلام 

خودم و دوتا بچه هام الان تقریبا دوهفته ایت مریضیم

لعنتی خوب نمیشه چرا 

دختر و پسرم سر ساعت تب میکنن باز چرا😭

دکتر ازیترومایسین داده پس چرا تبشون تموم نمیشه

خودمم که تهوع دارم میکشتم لب به غذا نمیتونم بزنم 

کسی تجربه ای داره 

بگید توروخدا چند روز تب داره این لعنتی؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان ۴ روز درگیرم دقیقا زیر پتوم و حالم خیلی بده گلو درد شدید که زده به گوشم و لوزه هام انگار خلط زرد دماغم کیپ نفس نمیتونم بکشم صدام انقد گرفته که رفتم بیمارستان بهم خندیدن گفتن تو چرا انقد داغونی 

مامانم گرفت

از لحاظ غذایی باید بتونی خودتو تقویت کنی 

اصلا پرتغال و نارنگی نخور 

بلدرچین و پاچه و سیراب بخور زود جون میگیری 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

منو پسرم فقط بالا میاوردیم  و من معده درد و روده درد شدید داشتم بی حالی و بی اشتهایی از علائم دیگش هست ما بعد ۲ هفته تازه استهامون باز شده زمان بره عزیزم 

برای تب بچه هاتم شیاف استامینوفن بزن که بالا نیارن خوب میشین ایشالله تا آخر هفته

پرتقال که خیلی خوبه ویتامین cداره من همش میخورم یعنی نخورم 

نه نه واسه این ویروس جدیده سمه 

نخوریا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨