2777
2789
عنوان

وی بک یا سزارین دوباره؟ 🤷‍♀️

675 بازدید | 18 پست

سلام پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم🌿

من بچم 1 سالشه الان دوباره باردارم اینم بگم که خودمون می خواستیم و ناخواسته نبوده دکترم دکتر فاطمه توسلی اما چند وقته وی بک اومده تو ذهنم آخه من بچه زیاد دوست دارم و اینکه سزارین هرچی تعدادش بیشتر میشه سخت تر میشه البته اینم بگم که کلا خانوادگی سخت زاییم 

من سر زایمان قبلیم دهانه رحمم نه تنها باز نشد بلکه سفت بود و ماما ها میگفتن به هیچ عنوان الان برای زایمان آماده نیستی آخرشم بچم تکون نخورد مجبور به سزارین شدم

بچه یکی از اقوام بخاطر اینکه دیر به دنیا آوردنش سی پی شد و مادرش 12 ساعت به زور دکتر دردکشید تا طبیعی بشه اما آخرشم سزارین شد و بچه مرده بود و دکتر احیاش کردد اما بچه سی پی شد و نصف سلولای مغزش مردند والان نه توانایی تکلم و نه راه رفتن داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااای وای..بیچاره بچه..لعنت ب دکترا بدرد نخورمون

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وی بک چیست و از کجا منشا میگیره

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم
ب این زودی نمیتونی وی بک کنی فکر کنم حداقل ۳ سال باید گذشته باشه بازم از دکتر بپرس

دکتر خودم که وی بک نمی کنه اما دیدم کسایی که زیر 2 سال کردند اما خب نمی دونم سخت زا بودند یا نه

وی بک ینی چی؟

میخواد اول بره طبیعی زجرشو بکشه

بعد ببینه نمیشه ببرنش سزارین

اصلا هم درس نگرفته از اون خانومه که بچش معلول شده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم من اطلاعاتم خوبه تو این زمینه اصلا به شما توصیه نمبکنم یک فاصله وی بک کمه دو زایمان اول سخ ...

من سر زایمان اولم 1 هفته درد داشتم اما اصلا دهانه رحمم باز نشد حتی می رفتم بیمارستان بهم می گفتند سفته اصلا بچه نرسیده اما بچم که به دنیا اومد کاملا رسیده بود و بلافاصله تو ریکاوری اوردنش پیشم