2777
2789

برای اضطراب دنبال یه مرکز نوروی خوبم.جای قبلی همش تایم رو کم میکرد پول رو زیاد میگرفت کلا تو پاچه میکرد

چ اتفاقی من تازه پنج جلسه نوروفیدبکم تموم شده امروز تمدیدش کردم اره من خیلی راضیم 

وای با ۵ جلسه نتیجه هات شروع شد؟چقدر خوب

کجا میری؟هر جلسه اش چند دقیقه است؟چون من کلی میرفتم فهمیدم زنه تایم علمی و درستش رو برگزار نمیکنه هر جلسه ۴۰ دقیقه اونم دو بار در هفته باید باشه این زنه هر ۲۰ دقیقه پول یه جلسه میگرفت و تایم لپ تاپش نمیدونم چطوری جوری تنظیم کرده بود که کلا ۱۵ دقیقه میشد هر جلسه اینطوری هیچ علائم رشدی رو برای من نشون نمیداد و فقط پول میگرفت.دنبال یه مرکزی جایی بودم طرف ملتو به چشم اسکناس نبینه یه ذره وجدانی کار کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای با ۵ جلسه نتیجه هات شروع شد؟چقدر خوب کجا میری؟هر جلسه اش چند دقیقه است؟چون من کلی میرفتم فهمیدم ...

کاش میتونستم بهت ویس بدم خیلی طولانیه حرفم 

ببین مرکزی که من میرم دو تا درمان داره یکیش ریهاکام یکیش نورو فیدبک 

من نشسته بودم حرف میزدم با مراجع ها انگار ریهاکام سریع تر نتیجه میگیره ولی من چون دیگه نوروفیدبک بودم وایسادم پکیج پنج جلسم تموم بشه بعد ریهاکام بگیرم 

من دقیقا از جلسه پنجم نتیجه رو دیدم و تقریبا یک روز در میون میرفتم عجیبه البته دکتر گفت میتونی تو هفته دو بار بیای ولی یک روز در میون نتیجش خیلی بهتره 

بعد برا من اولش دکتر نقشه مغزی نوشت نشونم داد قشنگ مشخص بود رو تصویر که چقدر اضطراب دارم و افسردم بعد با توجه به اون برام برنامه درمانی نوشت 

جلسات هم دکتر برام پروتوکل نوشت دیدم بعضیا بیش تر میشنن ولی برای من حدود سی دقیقه است 

کاش میتونستم بهت ویس بدم خیلی طولانیه حرفم  ببین مرکزی که من میرم دو تا درمان داره یکیش ریهاکا ...

مسی قشنگم ممنونم همین این توضیحاتت خیلی خوبن، این روش ریهاکام رو تا حالا نشنیده بودم.اگه میگن هر چقدر فاصله جلسات کمتر باشه بهتره.من سی جلسه مداوم رفتم تازه فهمیدم خانومه چه سواستفاده ای میکرد برای همین نتایجم خیلی کم بودن.همین که هر جلسه ات رو ۳۰ دقیقه است خودش خیلی خوبه.جلسه ای چند میگرفتن؟برات مقدور هست بی زحمت اسم کلینیک و متخصصی که پیش میری رو بگی؟خیلی ممنونت میشم عزیز دل

منم ریهاکام رو نشنیده بودم ولی میگفتن خیلی سریع تر میشه جواب گرفت حالا جلسات بعدی رو ریهاکام بر میدارم ببینم چی میشه

ببین من جلسه ای نرفتم چون حساب کردم رو پکیج تخفیف هم بود دیدم اون بهتره خب ولی خودم کارت نکشیدم همسرم کارت کشید شب میتونم ازش بپرسم چند شده حالا شمارشو میذارم خودت بپرس اگه هم خواستی شب همسرم اومد میپرسم بهت میگم 

من اول رفتم پیش دکتر محسن دادخواه بعد برام نورو فیدبک نوشتن ولی نوروتراپیست خودشون نبودن شمارشون هم ۰۲۱۲۲۳۵۴۲۸۲

منم ریهاکام رو نشنیده بودم ولی میگفتن خیلی سریع تر میشه جواب گرفت حالا جلسات بعدی رو ریهاکام بر میدا ...

خیلی ممنونم قشنگ جانم کمک بزرگی بهم کردی.ایشالا جلسات نورو برات موفقیت آمیز عمل کنه مهربونم

سلام عزیزم شما راضی بودی از درمان ؟ کجا رفتی؟

خیلی راضی بودم ولی درمان و حتما پشت سر هم برو من بینش یکم فاصله دادم 

ستاره ایرانیان اسم دکترم محسن دادخواه بود شمارشو برات میذارم 

چون من دیر به دیر نی نی سایت میام شاید احتیاج داشتی 02122354282