2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست شما با شوهر بچه ننه چیکار کردید؟🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 4288 بازدید | 58 پست
خونه کامل بهم ریختس  دل و دماغ هیچ کاریو ندارم خیلییی خستم بخااطر بچه هام نمیتونم گریه کنم ا ...

عزیزم؟ آروم باش.

نماز میخونین؟ تو خونه قرآن میخونی؟ 

مشخصه جو خونه به هم ریخته

شما افسرده ای .علامتاش رو داری

تجربه کنی هم خوش نمیگذره شک نکن. اینقد خودتو اذیت نکن شاد باش دختر . شاد شاد شاد . سفر فقط دسته ج ...

دوساله با همین حرفا سفرا کوفتم شده

من مثل دخترشون بودم نذاشتم هیچوقت فکر کنن من عروسم

ولی اونا به نظرشون اینجوریه که پسرمون داره خرج میکنه این چی میگه این وسط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم؟ آروم باش. نماز میخونین؟ تو خونه قرآن میخونی؟  مشخصه جو خونه به هم ریخته شما افسرده ای ...

آره عزیزم

من اگه همسن نماز نباشه داغونم با خدا حرف میزنم

خونمون چون دیروز بنا داشتیم بهم ریختس شوهرم دیشب حالمو با کارش بد کرد حس و حال کار کردن ندارم

افسرده نیستم 

رفتم مشاوره بهم گفت استرس زیاد داری با چن جلسه اوکی میشی

عزیزم اولشه حق بدین.بزارین زمان درست میکنه.بچه بیارین درست میشه همه چیز

همیشه همین مدلی نظر می دید ؟!

این آقا بچه بیاد دیگه کلا خونه مامانش هست چون هیچ کس از نظرش بچه رو خوب تربیت نمیکنه جز مامانش !

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
دوساله با همین حرفا سفرا کوفتم شده من مثل دخترشون بودم نذاشتم هیچوقت فکر کنن من عروسم ولی اونا به ...

کلا همینه عزیزم.احتمالا خانواده اش این مدل سنتی هستن چه میخوای بکنی؟ 

میخوای بجنگی؟

تو الان دختر اون خونه ای.

فکر کن مادر خودته.

من تمام مراحل تو رو پشت سر گذاشتم.جنگ نکن که فایده نداره آروم باش و کار خودتو بکن.

بچه بیاری خود پسره درست میشه

همیشه همین مدلی نظر می دید ؟! این آقا بچه بیاد دیگه کلا خونه مامانش هست چون هیچ کس از نظرش بچه رو خ ...

جنگ بدتر میکنه اوضاع رو.پسره باید استقلال رو یاد بگیره ولی معنی استقلال جدا شدن نیست.

همزیستی یه علم بزرگ هست باید همزیستی رو یاد بگیریم

دوساله با همین حرفا سفرا کوفتم شده من مثل دخترشون بودم نذاشتم هیچوقت فکر کنن من عروسم ولی اونا به ...

خودت سفر رو کوفت کردی به خودت.مشکل خرجی که همسرت میکنن؟ دعا کن داشته باشی خرج کنی دیوونه.

خرج اونا بکنه بهتره یا خرج مریضی و دوا درمون.

همین خرج واسه پدر مادر خودش صدقه حساب میشه

جنگ بدتر میکنه اوضاع رو.پسره باید استقلال رو یاد بگیره ولی معنی استقلال جدا شدن نیست. همزیستی یه عل ...

استقلال یعنی بند عاطفی آدم از خانواده اش کنده بشه این مدل آدم ها اصلا آماده زندگی مشترک نبودند کاشکی از اول بگن چه مدلی هستند تا یک نفر دیگه رو بدبخت نکنند 

بهتر.کمک داری واسه بچه داری.بزار بچه بیاد میبینی چقد کمک لازم داری

من‌نمیتونم الان مثل شما انقدر دیدم روشن باشه

شما مثل یه خواهر داری کمکم میکنی

ولی من خیلی عصبیم خیلی حرصم گرفته😢😢

استقلال یعنی بند عاطفی آدم از خانواده اش کنده بشه این مدل آدم ها اصلا آماده زندگی مشترک نبودند کاشکی ...

عآخه چرا باید بند عاطفی کنده بشه.چی میگید؟ چرا باید پسر بعد ازدواج خانواده اش رو ول کنه.

چقد خودخواهی.

عایا درسته که پسر هم بگه دختر باید خانوادشون ول کنه؟

خودتون حتما مادر نیستید

عآخه چرا باید بند عاطفی کنده بشه.چی میگید؟ چرا باید پسر بعد ازدواج خانواده اش رو ول کنه. چقد خودخوا ...

شما هر طور دوست دارید فکر کنید 

ولی من نظرم اینکه وقتی زن و مرد هنوز برای هم همسر خوبی نشدند و با هم مشکل دارند نباید یک طفل معصوم رو وارد زندگی کرد 

بچه اسباب بازی نیست 

عآخه چرا باید بند عاطفی کنده بشه.چی میگید؟ چرا باید پسر بعد ازدواج خانواده اش رو ول کنه. چقد خودخوا ...

چرا باید هی بچسبه بهشون؟خوب مجرد میموند پیششون 

چطور این خانم وقت وتوجهش مال همسرشه ولی همسرش مال خانوادش؟؟؟مگه میشه یه پیک نیک یا یه سفر هم دونفری نباشه؟ یه حرفایی میزنین انگار اصلا درکی از ازدواج و نیازهای دونفره ندارین؟

چرا ایشون  باید با مادرشوهرش وبرادر شوهرش،بره ماه عسل کی تا حالا همچین چیزی دیده؟

خوب اگه اینطوری درسته که مادر ایشونم باید بیاد مادربا مادر مگه فرق داره؟

بعد هرکی با شوهرش مشکل داره راه حل شما بچه دار شدنه؟!!!!!!!!

بچه کلینیک خانوادست زوج تراپه مشاوره؟بچه خودش محیط اروم و کلی توجه و رسیدگی میخواد ریش سفید نیست که بیاد مشکلات اینا رو حل کنه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟