2777
2789

دو ماه هست عقد کردیم. دو تا از دوستاش که مجرده گاهی باهم میرن دور دورتو شهر و شام میرن جایی . من راستش خوشم نمیاد. تا حالا از نامزدم خطایی ندیدم اما میترسم اون دو تا تو فاز مخ زنی و اینا باشن. یا تو خیابون کاری کنن شماره ای بدن. اصلا حس خوبی نمیگیرم همسرم تو اون جمع باشه چکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودت با دوستات نمیری بیرون؟ آنقدر کنترل گر بودن هم بده

چرا معلومه میرم ولی یه بار داشت برام تعریف میکرد رفتیم فلان جا این دوستمون میخواست مخ بزنه و ... ماجرایی برام تعریف کرد فان بود ولی خوشم نیومد حس خطر بهم دست داد

چرا معلومه میرم ولی یه بار داشت برام تعریف میکرد رفتیم فلان جا این دوستمون میخواست مخ بزنه و ... ماج ...

بستگی به ذات همسرت داره اگه همسرت آدم مطمعنی باشه مشکلی پیش نمیاد 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
به نظرت من کار خاصی بکنم؟ حرفی بزنم؟ یا نه

نمیدونم حقیقتا، اگر میبینی شوهرت منطقیه باهاش صحبت کن 

اگر میبینی لجبازه چیزی نگو 

اگر میبینی با صحبت کردن در مورد این چیزه، حیا و حرمت کار خطا از بین میره و رووش باز میشه که پس‌فردا کاری کنه، باز چیزی نگو 

بهترین راه اینه وقتی میخواد بره بیرون از قبل خودت برنامه دوتایی بچینی،