2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست شما با شوهر بچه ننه چیکار کردید؟🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 4290 بازدید | 58 پست
شما داری وسوسه میکنی واسه تفرقه

شمام حرف منطقی که ندارین جواب بدین میرین بالای منبر 

مادرایشون با مادراوشون فرقی نداره قراره مادر اوشون همه جا باشه مادر ایشونم باید باشه مادر مادره 

اگه عاقل باشه به جای عذابرکشیدن طرف رو توموقعیت مشابه قرار میده نباشه هم تا روزی که مادره زندست دنبال اینا اینور اونوره تا پیربشن 

اگه این تفرقست شما درست میگی حرف بعدیتم درسته درپناه خدا 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌نمیتونم الان مثل شما انقدر دیدم روشن باشه شما مثل یه خواهر داری کمکم میکنی ولی من خیلی عصبیم خی ...

اروم باش.نزار نظر آدم های حسود زندگیتو خراب کنه عزیزم.

قرآن بخون .قبل اینکه بری خونشون این الکرسی بخون.خیلی آرومت میکنه.

قرآن زیاد بخون آروم میشی.

نماز اول وقت بخون.ارامش و خوشبختی درون خودت هست هیچکس نمیتونه کمک کنه فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی.

عزیزم شاد باش و از جوانی و زیبایی خودت لذت ببر.

شمام حرف منطقی که ندارین جواب بدین میرین بالای منبر  مادرایشون با مادراوشون فرقی نداره قراره م ...

خوب راه حل؟ الان میگی قهر کن فلان کن.

تجربه به من نشون داده قهر فایده نداره .پسر اگه بخواد انتخاب کنه بین دختر و مادر معلومه که مادر رو انتخاب میکنه.

راه حل قدرت گرفتن پنهانی هست.قدرت چطور به دست میاد.با ایجاد وابستگی.

زن باید مرد رو وابسته خودش بکنه به کمک ابزار جنسی.و همچنین فرزند

اسی شوهر منم همینه تازه قربون صدقه شون هن میره وقتی پیش خانواده شه دنیا و مافیها فراموش میکنه تبدیل میشه به یه آدم شاد شنگول 😒 البته با منم خوبه ولی نمیدونی وقتی اعصا خانوادش رو میبینه چه حالی میشه 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
خوب راه حل؟ الان میگی قهر کن فلان کن. تجربه به من نشون داده قهر فایده نداره .پسر اگه بخواد انتخاب ک ...

ارع موافقم هرچی قهر کنی بیشتر فاصله میفته بین زنو شوهر

من الان بچه دارم یکم بهتر شده اوضاع

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
ارع موافقم هرچی قهر کنی بیشتر فاصله میفته بین زنو شوهر من الان بچه دارم یکم بهتر شده اوضاع

بله با بچه روز به روز بهتر میشه .چون رسیدگی به بچه وقت میخواد.و میتونی از همسر بخوای کمکت کنه.اینجوری وقتش گرفته میشه کمتر میره خونه کسی .کم کم وابسته خونه میشه.بچه رو میبرین پارک.

کم کم برادرشوهر اسی هم زن میگیره باز رفت و امدا جون میگیره کلا زندگی همینقدر قشنگه عزیز

اسی شوهر منم همینه تازه قربون صدقه شون هن میره وقتی پیش خانواده شه دنیا و مافیها فراموش میکنه تبدیل ...

واسه منم اینشکلی میشه

تو‌خونه هم‌خوبه ها ولی اونجا دیگه یکی دیگه میشه

حتی اگه اون حرف زد تو باسکوت جوابشو بده نه مثبت باش نه منفی کاملا خنثی بعد میبینی چقدر مادرش کمرنن ...

واقعا میگی؟من خیلی خیلی مشکل دارم سر ابنکه شوهرم شب و روز خونه مامانشه

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
مادروبرادرتو وارد ماجرا کن هی دعوتشون کن بیارشون پیک نیک بعد اگه اعتراض کرد بگو وا چرا دلت سیاهه این ...

نه والا شوهر من اصلا متوجه نیست که چقدر و چندبار رفتیم خونه مادرش یا اومدن فقط اینورو حواسش هست، اگ یبار اتفاقی خونه مادر من بیشتر بریم یا یبار چندساعت بیشتر اونجا باشیم بعدش دعوا را میندازه کلا نمی‌فهمه که خیلی بیشتر با خانوادش میریمو میان ولی یبار با خانواده منو ده تا حساب میکنه، حرفشم اینه خانواده من کلا ۲ نفرن، انگار خانواده من ده نفرن مام ۵ نفریم که خواهرمو شوهرش همیشه نمیان

احساس میکنم برادر منم بچه ننه هست! ولی خوب اینا باهم تنهایی بیرون می‌رن و یا مسافرت و اینا. زنش رو ه ...

خوبه ک شما گردن‌میگیری بچه ننه بودنشونو کسانی مثل شما کم پیدا میشه شوهر من از زن گی پول و وقت و زمانمون میزنه همه اش کنار خانواده  و من تنها می خوام ب مادر شوهر و یا خواهرش بگم میگن می یاد سر بزنه پی الواتی ک نمیره دردت بخوره سر اونا

عزیزم اولشه حق بدین.بزارین زمان درست میکنه.بچه بیارین درست میشه همه چیز

ن ب قرآن بیشتر بد تر میشه بچه رو بغل می کنه می بره خونه ننه اش باهم تا ساعت ۱۲ شب خودم تجربه اش رو دارم الکی ی طفل معصوم رو ب ا ن خ نواده نیارینش

بله با بچه روز به روز بهتر میشه .چون رسیدگی به بچه وقت میخواد.و میتونی از همسر بخوای کمکت کنه.اینجور ...

واقعا از ته دلم دعا کردم به هر چی میخای برسی داشتم تاپیک رو میخوندم خیلی خوب و دلسوزانه راهنمایی کردی حیفم اومد ازت تشکر نکنم از تاپیک برم بیرون انشالله از لحظه به لحظه ی زندگیت لذت ببری🙂

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است