2777
2789
عنوان

هنوز زدواج نکردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 87 پست
انشالله ب سلامتی عزیزدلم انشالله ک هر چی خیر و صلاحته برات پیش بیاد  آره منم خییلی ب خدا و قرآ ...

همچنین برای خودت بهترینا نصیبت بشه .

آره بخدا معجزه میکنن

نمیدونم کدوم کار تاثیر بیشتری داشت خودم حس میکنم ختم قران 

چون ماه رمضان پارسال شروع کردم قراره اخر رمضان که بشه فروردین امسال عقد کنم. کلام خداست دیگه ❤🌹

سخت ترین شرطی ک براتون گذاشتن چی بود ؟؟؟

خونه وصع پدر بسیار عادی بود و مستاجر

توقع خونه داشتن پسر داشتن

توقع مهریه بالا داشتن 

توقع خرج سنگین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچنین برای خودت بهترینا نصیبت بشه . آره بخدا معجزه میکنن نمیدونم کدوم کار تاثیر بیشتری داشت خودم ...

چند سالته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همچنین برای خودت بهترینا نصیبت بشه . آره بخدا معجزه میکنن نمیدونم کدوم کار تاثیر بیشتری داشت خودم ...

منون عززززیز دلم  الهی امین یا رب العالمین 

خداروشکر عزیزم خوشحالم برات  آره حتی تو قران خداوند گفته ک این کتاب پر از معجزه و برکت هستش 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
شیعه بودم و  سنی شدم❤🌹

چرااا؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

از کجا فهمیدی 

حس ششم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

خونه وصع پدر بسیار عادی بود و مستاجر توقع خونه داشتن پسر داشتن توقع مهریه بالا داشتن  توقع خ ...

ایشالله ک بزودی ی ازدواج خوب و مناسب نصیبتون بشه صفحه دو گفتم ختم مجرب برای ازدواج ک رد خور نداره اگ خواستین بخونین 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
نمیدونم  ولی برای تصمیم بزرگی مثل ازدواج فک میکنم کم باشه ۲۳ 😂😑💔

دگه نی نی  سایت سن کم یعنی ۱۴، ۱۶