2777
2789
عنوان

هنوز زدواج نکردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 87 پست
من ی هدف ی دارم برای سال اینده اس. بهش میرسم یا ن

تلاشت به اندازه هدفت نیست.بخونی صد درصد

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ایشالله ک بزودی ی دختر خوب و مناسب نصیبتون بشه صفحه دو گفتم ختم مجرب برای ازدواج ک رد خور نداره اگ خ ...

ممنون دعای و نفس خیر شما انشالله

مرسی ازت 

خیلی داییم تنهاست

حقیقتا با شرمندگی اهل نماز نیستم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیخوام بگم تعلیقی چیزی میشم😉🌹❤

جالبه.کسی اینجا نیست.دوست داشتی بگو .دوست نداشتی هم اشکال نداره.موفق باشی..

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

تلاشت به اندازه هدفت نیست.بخونی صد درصد

وای وای تو دیگه کی هستی

ب ولله زدی ب هدف

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من بگم؟؟؟ چون فقط به الله ج متوسل شدم  فقط هم گفتم ختم رو به نیت الله ج بخون

الله ج یعنی چی

ممنون دعای و نفس خیر شما انشالله مرسی ازت  خیلی داییم تنهاست حقیقتا با شرمندگی اهل نماز نیست ...

چی بگم والا منم نبودم ولی دیگ شرو کردم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
میشه به من هم در مورد چیزی که تو دلمه یه چیزی بگی زمانش رو بگو لطفا

اوایل سال اینده

خواهرم ۱۶ سالی میشه ازدواج کرده بچه دار نشدن بنظرت مشکلشون چیه کی بچه دار میشن ؟؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
خواهرم ۱۶ سالی میشه ازدواج کرده بچه دار نشدن بنظرت مشکلشون چیه کی بچه دار میشن ؟؟

انشالله دامنش سبز میشه...رفته ای وی اف؟؟

از اولش مجذوب شده بودم وضو نماز و عقایدشون خیلی پایبند هستن .

خیلی کتاب ها درباره تاریخ اسلام و سیرت حضرت محمد ص خوندم بهترینش کتاب سیرت النبی بود .  

ویدیوهای مبلغین سنی و شیعه نگاه کردم و هرکدوم رو با توجه به تاریخ مقایسه کردم.

مبلغین شیعه قراعتی 

مبلغین سنی ذاکرناییک 

اختلاف سر موضوع امامت هست 

که فهمیدم توی کتاب خدا هیچ چیزی ب نام امامت آورده نشده 

اینم باز برمیگرده به منبع و مرجع تقلیدت❤