2777
2789
عنوان

هنوز زدواج نکردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 87 پست

ختم قران هدیه ب آقا امام زمان عااالیه یعنی رد خور نداره بخدا 

ب این صورت هستش ک شما ۳ تا ختم قران نذر میکنی هدیه ب آقا امام زمان و از ایشون میخوای ک برات دعا کنه ک خداوند بزودی ی شوهر خوب و  مناسب نصیبت کنه 

۲ تا ختم اول رو پشت سر هم و هروز میخونی بدون اینک فاصله بیفته یعنی امروز ختم اول تموم شد فردا ختم ردم رو شرو میکنی و ختم سوم رو میزاری برا امید خدا بعده عقدت میخونی 

عزیزم توسل ب اقا امام زمان عااالیه چون آقا امام عصر ما هستن و هر لحظه صداشون کنی صداتو  میشنوه و بشدت مهربونه آقا ، و پدر اول ما هستن و جایگاهشان پیش خدا خیییلی بالاست بهشون توسل کن راستی نماز هانم اول وقت بخون حتما خیییلی تاثیر داره 

انشالله حاجت روا بشی برا سلامتی و تعجیل در ظهور آقا هم خیلی دعا کن عزیزم اینا راستش خودم نتیجه گرفتم  منم ۲۶ سالم شده بود بخدا همهمه بهم تیکه مینداختن ک دیر ازدواج کردی و موندی و اینا تازه ی بار یکی برگشت بهم گفت برو شوهرتو بکن خلاصهخییلی شنیدم تو هم انجام بده انشالله ک حاجت روا میشی ب توکل ب خدا و زیر سایه ی قران کریم و صاحب الزمان 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله ازدواج مناسب وعالی نصیبت بشه عزیزم.نمازاول وقت ونمازشب وتا۴۱روز روزی ۴۱مرتبه سوره عبس &nbs ...

آره نماز اول وقت عاللیه و دعا برای دخترای مجرد در قنوت 

یکی از فامیلهای نزدیک که همه از ازدواجش نا امید بودیم (بنا به دلایلی) من به مادرشون ختم ۱۲۴ هزار صلوات رو دادم باورم نمیشه به ده روز نکشید که عقد کرد با یه پسر همسن وخوب کسی باور نمیکنه که ایشون ازدواج کرده یعنی تا این حد ناممکن تو هم یا خودت یا مادرت به نیتت بگیره ایشالله بهترین بخت نصیبت بشه

ماه رمضان حدود دوماه دیگس 

ختم قرآن به نیت الله . 

نه هیچکس دیگه ، برای اینکه کلامش رو ختم کنی از ته دلت بخون

یه پولی رو بعد ختم قران بزار کنار بده به یه نیازمند واقعی ( معلول ، یتیم) 

نماز اول وقت ( معجزه میکنه غافل نشو که عجب چیزیه) 

چله یس 

من‌انقدر با یس ارامش گرفتم که هنوزم دارم میخونمش و حفظ شدمش

نماز شب 

اینطوری که نصف شب پاشو و بخون لازم نیست نیت کنی که ۱۴ بار میخونی هرموقع شد پاشو بخون از ته قلبت دعا کن 

ترک گناهم داشته باش

رد خور نداره

اگر نشد بیا فحش بده

نماز اول وقت نماز اول وقت نماز اول وقت  اسی اهل نماز هستی؟ میدونم ربطی نداره ها ولی بدحجابی ی ...

اره نماز اول وقتت عاااالیه 

عجب ! چقدر با ملاحظه شدن امروز کاربرا ماشاله ☹️

آدمای باهوش سخت ازدواج میکنن چون با منطق پیش میرن نه احساس .سخت به کسی اعتماد میکنن 

اگه آدم درست پیدا کردی حتما ازدواج کن حتی اگه سن کم بودی 

اگه آدم درست پیدا نکردی ازدواج نکن حتی اگه سنت بره بالا 

همین 

حتما از هر سنی که هستی شروع کن به دعا و عبادت برای یه بخت خوب

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
ماه رمضان حدود دوماه دیگس  ختم قرآن به نیت الله .  نه هیچکس دیگه ، برای اینکه کلامش رو خ ...

منم امتحان کردم این کارا رو عااالین 

منم امتحان کردم این کارا رو عااالین  

من سنم کمه ، از روی کنجکاوی اینارو انجام دادم سوره احزابم نوشتم گذاشتم لای لباسام 

توی دوماه ۳ تا خاستگار اومد هر س تاش خارج با موقعیت خوب  یک فامیل دوتا غریبه ب جون مادرم😂

هرکی میگم میگه شماره دعانویستو بده  نمیدونن الله کمک کرده

درسته هر سه تاش فیکس فیکس معیارامو ندارن ولی با یکیش دارم اوکی میشم.

شما نتیجه گرفتی؟

اسی اگه ادم سخت گیری هستی یا ایده ال گرا 

دنبال درملن اون باش

ما ک خواستگاری هر چی دختر میریم اینقدر بلانسبت جمع پرتوقع شدن، اصلا ادم از دم خونشون باید فرار کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من سنم کمه ، از روی کنجکاوی اینارو انجام دادم سوره احزابم نوشتم گذاشتم لای لباسام   توی د ...

انشالله ب سلامتی عزیزدلم انشالله ک هر چی خیر و صلاحته برات پیش بیاد 

آره منم خییلی ب خدا و قرآن و امام ها اعتقاد دارم واقعا معجزه میکنن جوری ک خودتم مات و مبهوت میشی چ برسه ب دیگران 😁

من سنم کمه ، از روی کنجکاوی اینارو انجام دادم سوره احزابم نوشتم گذاشتم لای لباسام   توی د ...

سنی هستی؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اسی اگه ادم سخت گیری هستی یا ایده ال گرا  دنبال درملن اون باش ما ک خواستگاری هر چی دختر میریم ...

سخت ترین شرطی ک براتون گذاشتن چی بود ؟؟؟