2777
2789
عنوان

هنوز زدواج نکردم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولش مجذوب شده بودم وضو نماز و عقایدشون خیلی پایبند هستن . خیلی کتاب ها درباره تاریخ اسلام و سیر ...

بعد یعنی ابوبکر وعمر وعثمان را به عنوان چی قبول داری؟؟امام که قبول نداری...یعنی فقط پیامبر وخدا را قبول داری؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

ی بار رفت افتاد اون برا زود بود  چطور

با ای وی اف پیش بره وخودش وشوهرش را با طب سنتی تقویت کنه..انشالله خدا یه فرزند صالح بهش میده

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بعد یعنی ابوبکر وعمر وعثمان را به عنوان چی قبول داری؟؟امام که قبول نداری...یعنی فقط پیامبر وخدا را ق ...

ابوبکر عمر عثمان به عنوان خلفای راشدین و یاران محمد ص . 

اختلاف همینجاست 

ولی ارادت خاصی ب پیامبر دارم عاشقشم❤

با ای وی اف پیش بره وخودش وشوهرش را با طب سنتی تقویت کنه..انشالله خدا یه فرزند صالح بهش میده

ممنون عزیزم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
خدا خیرت بده دوتا سوالم رو هم جواب بده برات ایه الکرسی میخونم اولی اون ارث گنده بهمون میرسه یا نه ؟ ...

اره.ولی یکم گیر ودار داره تا به دستت برسه...اون دو نفرم یکیشون میشه

ابوبکر عمر عثمان به عنوان خلفای راشدین و یاران محمد ص .  اختلاف همینجاست  ولی ارادت خاصی ...

اونوقت کدوم ایه درباره خلیفه گفته؟؟

منم اولش مثل خودت بودم😑😂❤ موفق و موید باشی دوست خوبم   نمیخوام تعلیق بشم . بیست بار نو ...