2777
2789
عنوان

امر خیر ، خانم برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 59 پست
شما که اینقدر با ادبی مثلا اینجور تاپیکا ممنوعه تازه عضو شدی نمیدونی حرف نزن

کاربری چهارمم هست دوست عزیز

قوانین رو هم خوب میدونم

ولی توهین کار درستی نیست اونم در سایت عمومی‌

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اینجا اصلا به نتیجه نمی‌رسید، اگر شرایط سخت نکنید پیدا میشه بالاخره اقوام هم نباشه دوستی همسای ...

بله درسته خیلی سخت پیدا میشه 

ولی خدا شاهده به خاطر شرایط مالی و خصوصیات خودش انقد مورد بهش معرفی کردن همه سن پایین زیر ۴۵ سال حتی ۳۵ سال ولی قبول نمیکنه و میگه من دنبال دو روز خوشگذرونی نیستم که دنبال یه همدمه که تنها نباشه و اینکه میگه بچه نداشته باشه نه اینکه ازدواج نکرده باشه بیوه هم باشه اشکال نداره ترجیحا همسرش فوت کرده باشه. ولی کلا میدونم که شرایطی که گفته خیلی سخت پیدا میشه 

خدایا شکرت 🙏🏻
تاپیکاتونونگاکردم مشخصه خانم خوب واهل ایمان هستین امروزفک کنم یه کم سرحال نیستی اینجوری جواب خانومار ...

بله♥️حیوان خانگیم مرده...

ولی این تاپیک هم خوب نیس اصلااا

اولا ممنوعه دوما انتظار دارن زن سن پایین بیاد یه شصت ساله!

اختلاف سنیش با زنداداشم  ۱۲ سال بود  چون خودش بچه داره میگه اون خانم نداشته باشه که بین ب ...

بهرحال خودش ۲ تا بچه داره خانمی که بدون بچه باشه اصلا قبول نمیکنه.

مردا چقدر خوش اشتهان ای خدا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بله درسته خیلی سخت پیدا میشه  ولی خدا شاهده به خاطر شرایط مالی و خصوصیات خودش انقد مورد بهش مع ...

یه مورد خیلی خانم خوب و باشخصیت میشناسم خداترس و اصلا اهل دوست پسر اینا نیست  ۴۲ سالشه

اما یه پسر دانشجو داره 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بله♥️حیوان خانگیم مرده... ولی این تاپیک هم خوب نیس اصلااا اولا ممنوعه دوما انتظار دارن زن سن پایین ...

چقدبدانشالله دلت آرومشه...منم تازه یه عروس هلندی گرفتم برابچه ام الان خودم بهش وابسته شدم میگم اگه یوقت طوریش بشه خیلی اذیت میشم...اون خانومم حتما دلایلی داره براتاپیکش زیادخودتودرگیرنکن،فک کن اینجاهمه خواهریم باهم مهربون باشیم بهترازخوبی هیچی نیست💜❤️

بنظرم اینجا اصلا به نتیجه نمی‌رسید، اگر شرایط سخت نکنید پیدا میشه بالاخره اقوام هم نباشه دوستی همسای ...

مجردا که اصلا قبول نمیکنن اقا بچه داشته باشه من دوتا دوست مجرد همون سن ها دارم یه بار یه مورد این چنینی پیش اومد به هرکدوم گفتم کم مونده بود منو قورت بدن بخدا

اونقدر بدشون اومد یکیشون که کلا باهام قهر کرد

مجردا که اصلا قبول نمیکنن اقا بچه داشته باشه من دوتا دوست مجرد همون سن ها دارم یه بار یه مورد این چن ...

خداشاهده مجرد چند تا پیشنهاد دادن ولی چون سنشون پایین بود برادرم قبول نکرد. بیشتر تاکید داره سن خانم کم نباشه من گفتم ۴۷ تا ۵۰ حدودی گفتم نسبت به سن زنداداش خدابیامرزم وگرنه بالای ۵۰ هم باشه اشکال نداره

خدایا شکرت 🙏🏻