2777
2789
عنوان

امر خیر ، خانم برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبحتون بخیر...اینجا نميتونید برای برادرتون دنبال همسر بگردین چون مطمئنم پیدا نمی‌کنید و یک سری کاربرها میان و توهین می‌کنند. بنظرم در اطرافیان خودتون بهتر میتونید پیدا کنید البته اگر سخت نگیرید مثلا اون خانوم بچه هم داشته باشه اشکال نداره چون برادر شما هم بچه دارن 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

درست میگین  ولی دوساله به همه گفتیم نیست که نیست

درکت میکنم  

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سلام صبحتون بخیر...اینجا نميتونید برای برادرتون دنبال همسر بگردین چون مطمئنم پیدا نمی‌کنید و یک سری ...

اره به نظرم باید با شرایط کنار اومد  و توقع درحد خودشون باشه  مثلا سن یکم بیشتر باشه یا خانوم بیوه یا بچه داشته باشه مهم اینه که به تفاهم برسن و بتونن باهم زندگی کنن

سلام صبحتون بخیر...اینجا نميتونید برای برادرتون دنبال همسر بگردین چون مطمئنم پیدا نمی‌کنید و یک سری ...

صبح شمام به خیر 

حرفتون کاملا درسته 

ولی دور و اطراف و دوست و آشنا به همه گفتیم مورد مناسب پیدا نشده 

گفتم شاید کسی تو اطرافیانش موردی باشه که معرفی کنه حتی برای ثوابش 

خدایا شکرت 🙏🏻
@نی_نی_یار_پنج    

ولش کن. اخرشم به حرف خودت رسید بخواد نخواد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اره به نظرم باید با شرایط کنار اومد  و توقع درحد خودشون باشه  مثلا سن یکم بیشتر باشه یا خا ...

بله و بخاطر همین تا الان کسیو پیدا نکردن چون شرایط سخت بوده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

این موردی که شما میخوای سخت پیدا میشه 

بنظرم سن و بچه رو بیخیال بشین زودتر به نتیجه می‌رسید 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
صبح شمام به خیر  حرفتون کاملا درسته  ولی دور و اطراف و دوست و آشنا به همه گفتیم مورد منا ...

بنظرم اینجا اصلا به نتیجه نمی‌رسید، اگر شرایط سخت نکنید پیدا میشه بالاخره اقوام هم نباشه دوستی همسایه ای کسی هست  معلومه خانوم 47...50 ساله بچه هم داره مگراینکه مجرد مونده باشه که اینم خودش باز سخته