🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من خودم اضطراب دارم نمیدونم موندم چکار کنم ،یه عمره ک دارم
حتی از بچگی
برای شما شاید از بارداری باشه و موقته
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
میترسم عزیزم خطرناک باشه هر چقدم دکتر میگه نیست میترسم
استرس چیو داری اخه؟ب چی فکر میکنی دقیقا؟
میگم نکنه سکته کنم همه بگن اه بخاطر ترسش اینطوری شد چقدر گفتیم نترس و ....با اینکه اصلا امکان نداره ...
ای خدا چقد ترست شبیه منه!
منم فوبیای بیماری دارم
نه هیچی نمیشه نترس
من تو بارداری ترس از فشارخون بالا داشتم درحالی ک همیشه افت فشار داشتم و دارم
دلم میخاد یه جمله کلیدی یه حرفی چیزی کسی بگه من راحت شم دیگه خسته شدم بخدا
هیچیت نمیییییشه خیالت راحت
اتفاقا آدمهای استرسی همیشه بدنشون تو حالت آماده باش هست ، هیچی نمیشه ،
سرتو گرم کن با چیزی
اره عزیزم عین همیم ،من همش کنترلش میکنم مدتی از دستم در اومده کنترلش ،تو رو خدا بام حرف بزن اروم شم ...
بابا من بخدا بدترم ، تا چیزی میشه بدترین حالت میاد ذهنم ، مثلا معدم میسوزه میگم حتما قلبمه
ولی بخدا حماقته، این روزای عمر ماست داره میگذره ، فکر کن ۸۰ سالت بشه حسرت نمیخوری چ اشتباهی کردم عمرمو ب ترس گذروندم