2777
2789
عنوان

چجوری استرسم کنترل کنم خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 27 پست

من دلم میخواد یبار برا همیشه برم این لعنتی رو درمان کنم ، دلم آرامش میخواد بخدا خسته ام 

همش ترس ،اضطراب ،

همشم توهم بیماری دارم 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من دلم میخواد یبار برا همیشه برم این لعنتی رو درمان کنم ، دلم آرامش میخواد بخدا خسته ام  همش ت ...

منم عزیزم روانم کامل بهم ریخته ،اعصابم خراب کرده 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عزیزم روانم کامل بهم ریخته ،اعصابم خراب کرده 

ولی هیچی نمیشه نترس 

این لعنتی توی ذهن ماست ،وجود خارجی نداره ک آسیب برسونه

این ذهن فاسد رو باید درمان کرد ،

وگرنه هیچ مون نمیشه ،بادمجون بم آفت نداره🤣🤣🤣

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

ولی هیچی نمیشه نترس  این لعنتی توی ذهن ماست ،وجود خارجی نداره ک آسیب برسونه این ذهن فاسد رو ب ...

یعنی هیچیم نمیشه تا صبح حتی اگه استرس داشته باشم ؟

یعنی هیچیم نمیشه تا صبح حتی اگه استرس داشته باشم ؟

نه بابا!!!

آدمیزاده اینقد قویه

تازه من شنیدم توی بارداری کسی سکته نمیکنه،  جنین ی سری چیزا تو خون مادر می‌فرسته ک از سکته ایمن میشه

نه بابا!!! آدمیزاده اینقد قویه تازه من شنیدم توی بارداری کسی سکته نمیکنه،  جنین ی سری چیزا تو ...

وای الهی شکر عزیزم حرفت عین اب رو اتیش بود برام منتظر همین حرف بودم یکی بهم بزنه 

نه بابا!!! آدمیزاده اینقد قویه تازه من شنیدم توی بارداری کسی سکته نمیکنه،  جنین ی سری چیزا تو ...

عزیزم بازم باهام حرف بزن اگه میتونی

وای الهی شکر عزیزم حرفت عین اب رو اتیش بود برام منتظر همین حرف بودم یکی بهم بزنه 

خیالت راحت مامان جان 

هیچی نمیشه قول میدم بهت 

قوی و محکم باش ، از استرس هیچ کس نمرده ، اتفاقا استرسی ها و وسواسی ها بیشتر عمر کردن تا جایی ک دیدم۱😁😁😁😁

برو بخواب ، البته من خوابم نمیاد ، اگر استرس داری بازم میمونم کنارت دوست قشنگم🥰

عزیزم بازم باهام حرف بزن اگه میتونی

نفس عمیق بکش 

همه چیز آرومه و طبیعیه حالت هات

هیچ خطری هم تهدیدت نمیکنه 

قول میدم

نفس عمیق بکش  همه چیز آرومه و طبیعیه حالت هات هیچ خطری هم تهدیدت نمیکنه  قول میدم

عزیزم تو فرشته بودی امشب انقدر خدا رو صدا زدم تو رو گزاشت تو مسیرم،دلم میخاست یه دوست مث شما داشتم که ارامش بهم میداد 

عزیزم تو فرشته بودی امشب انقدر خدا رو صدا زدم تو رو گزاشت تو مسیرم،دلم میخاست یه دوست مث شما داشتم ک ...

عزیزم بهتری ؟؟؟

عزیزم بهتری ؟؟؟

سلام عزیزم خیلی خیلی دارم رو خودم کار میکنم هنوز علائمم از بین نرفته ولی بشدت دارم تلاش میکنم درمانش کنم و زودتر از زندگیم بره شرش بکن تا اخر عمر نمیخوام دیگه تکرار شه برام این روزا