من دلم میخواد یبار برا همیشه برم این لعنتی رو درمان کنم ، دلم آرامش میخواد بخدا خسته ام
همش ترس ،اضطراب ،
همشم توهم بیماری دارم
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
یعنی هیچیم نمیشه تا صبح حتی اگه استرس داشته باشم ؟
نه بابا!!!
آدمیزاده اینقد قویه
تازه من شنیدم توی بارداری کسی سکته نمیکنه، جنین ی سری چیزا تو خون مادر میفرسته ک از سکته ایمن میشه
وای الهی شکر عزیزم حرفت عین اب رو اتیش بود برام منتظر همین حرف بودم یکی بهم بزنه
خیالت راحت مامان جان
هیچی نمیشه قول میدم بهت
قوی و محکم باش ، از استرس هیچ کس نمرده ، اتفاقا استرسی ها و وسواسی ها بیشتر عمر کردن تا جایی ک دیدم۱😁😁😁😁
برو بخواب ، البته من خوابم نمیاد ، اگر استرس داری بازم میمونم کنارت دوست قشنگم🥰
عزیزم تو فرشته بودی امشب انقدر خدا رو صدا زدم تو رو گزاشت تو مسیرم،دلم میخاست یه دوست مث شما داشتم ک ...
عزیزم بهتری ؟؟؟
سلام عزیزم خیلی خیلی دارم رو خودم کار میکنم هنوز علائمم از بین نرفته ولی بشدت دارم تلاش میکنم درمانش کنم و زودتر از زندگیم بره شرش بکن تا اخر عمر نمیخوام دیگه تکرار شه برام این روزا
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱