2777
2789
عنوان

امان از فامیل بی فرهنگ

396 بازدید | 29 پست

توقع دارن چون کسی فوت شده صورتمون اصلاح نکنیم تا یکسال ابرو برنداریم

مانتوی کوتاه نپوشیم هرگونه تزئینات ممنوع حتی مثلا دکمه ی مانتو براق باشه تو چشمشون خاره

حامله نشیم تا یکسال وگرنه عزا شکستیم و احترامشونو نگه نداشتیم 

آخه چه زنی یکسال تمام نمیره پیش شوهرش 

همه که میدونن حتی صاحب عزاها هم بعد از یه مدت پیش شوهرشون میرن

امان از وقتی که نتونی مراسمی بری انقدر گله و شکایت میکنن آدم اعصابش خورد میشه 

یا وقتی میری مراسم باید تا جون داری خودتو بزنی وگرنه دلت نسوخته 

دوری نمیشه کرد چون همه یکجا نشینیم با فامیل 

اوه چه حساس 

من والا پدرم فوت شد مادرشوهرم هنوز چهلم نشده رفتن عروسی بعد عکساشو هم با پررویی اورد به من نشون داد😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای اینا دیگه جدید بود بخدا من اخر دنیا کامنت میزارم ‌‌‌‌‌‌‌‌ولیبازم از این چیزا نیست فقط اصلاح تا چهلم نداریم حتی بعضی ها روزبعد چهلم صورت نزدیکان مرحوم اصلاح میکنن میفرستن حموم لباس مشکی شون جمع میکنن

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
منم خدانکنه خدانکنه مادرمم بمیره بازم اصلاح میکنم 

فکرمیکنی ادم دل ودماغشو نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وااای اینا دیگه جدید بود بخدا من اخر دنیا کامنت میزارم ‌‌‌‌‌‌‌‌ولیبازم از این چیزا نیست فقط اصلاح تا ...

درود گلم. ماهم مثل شماییم. بعد چهل یه مناسبت عید میگیرن لباس عزا عوض میکنن حتی شده یه تیکه لباس رنگی تن خانواده عزادار میکنن.

من خدانکنه خدانکنه اگه مادرمم بمیره بازم اصلاح میکنم 

منم خیلی بدم میاد تمام دخترا و زنای فامیل یه گلوله پشم شده صورتشون و با افتخار هم میگن که دست نزدیم 

یعنی خدایی قسمتهای خصوصی هم تا یکسال برنمیدارن؟؟؟؟