2777
2789
عنوان

امان از فامیل بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 29 پست
درود گلم. ماهم مثل شماییم. بعد چهل یه مناسبت عید میگیرن لباس عزا عوض میکنن حتی شده یه تیکه لباس رنگی ...

خیلی خوبه اینجوری ما که بی فرهنگ به تمام معنا همه دنیا پیشرفت میکنن فامیل ما پسرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا موی اضافه روی صورت چه ربطی به بهداشت داره 

یعنی تا یکسال جاهای خصوصی رو هم شیو نمیکنن واقعا؟؟

یا فقط صورت که تو چشم بقیه هست شیو نمیشه ...

خب موی زائد اسمش روشه 

دوتا موی اضافه روی صورت چه ربطی به بهداشت داره 

بحث دوتا مو نیست بحث این رسمه طرف تا یمدت برنمیداره اندازه دوکیلو پشم درمیاره افتخارم میکنه،این برداشتن رسیدگیه یجوری واکنش نشون میدن انگار طرف پاشده تو مراسم ختم رقصیده

شوخی میکنی؟ینی قسمتای خصوصیم برنمیدارن؟😐

حتما دیگه 

آخه مگه میشه موی زائد توی صورت برنداری چون تو چشمه 

بقیه جاها برداری 

اینجوری عزا شکسته میشه حتما 😂

وااای اینا دیگه جدید بود بخدا من اخر دنیا کامنت میزارم ‌‌‌‌‌‌‌‌ولیبازم از این چیزا نیست فقط اصلاح تا ...

ما که دوباره مد شده و پافشاری که مثل قدیم عزا داری بشه 

بحث دوتا مو نیست بحث این رسمه طرف تا یمدت برنمیداره اندازه دوکیلو پشم درمیاره افتخارم میکنه،این بردا ...

من پدر بزرگم فوت شده وفقط بچه ها و دخترش اصلاح نکردن ولی جاهای خصوصی و بدن  اصلاح می‌کنند اما یکی از دایی هام که کار اداری داره کلا اصلاح کرد کسی هم کاری نداشت چیزی هم نگفت

ما که دوباره مد شده و پافشاری که مثل قدیم عزا داری بشه 

عزیزم گلم. کاری به این صحبتها نداشته باش. توی احکام هم اومده اندام خصوصی باید شیو بشه زود بزود وگرنه شیطان لونه میکنه. البته عامیانه ش رو گفتم.

شب خوش عزیزم.

[QUOTE=322614683]فکرمیکنی ادم دل ودماغشو نداره[/QUOTE  بهداشت شخصی ربطی به اینا نداره مگه میخو ...

والا من پدرم فوت کرده بود اصلا حوصله ابرو برداشتن واینا نداشتم دلم نمیومد اصلا برم ارایشگاه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
والا من پدرم فوت کرده بود اصلا حوصله ابرو برداشتن واینا نداشتم دلم نمیومد اصلا برم ارایشگاه

منظورم این نیست که بعد فوت پاشم صورت اصلاح کنم منظورم اینه که یسال بخاطر رسمو رسومات مزخرف پر پشم نمیمونم فقط بخاطر رسومات