2777
2789

من کت و شلوار پوشیده بودم با چادر رنگی. 

10 سال پیش 

کتم خیلی تنگ بود

هنوز که هنوزه شوهرم مسخره م میکنه میگه رفتیم تو اتاق صحبت کنیم سینه هات بیرون بوده😂😂😂

میگه حواسم پرت شده نفهمیدم چی تو پاچه م کردن😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 خب چرا اندازه خودت نخریدی عزیزم؟😁

عقلم کم بود مامانم هم اصلا نمیدونم چرا راهنماییم نمی‌کرد. کت مجلسی بود. واسه مجلس خیلی خوب بود ولی واسه خواستگاری مناسب نبود. 

روز عقد عین احمقا با روسری قرمز رفته بودم. هر موقع عکسامو میبینم دلم میخواد خودمو تیکه تیکه کنم. همه ش به مامانم میگم من عقلم نمی‌رسید چرا جلومو نگرفتی. چرا نگفتی یه رنگ ملیح تر بپوشم آخه. 

خدا میدونه مادرشوهرم چقد فحشم داده اون روز 😂 چقد جلو فامیلش خجالت کشیده عروسش با روسری قرمز نشسته سر سفره عقد 

بنظرم یه اروال کرم یا سفید شیری قشنگه 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

والا اکثرا از اتاقم بیرون نمیرم واسه اینکه ناراحت نشن راهشون میدیم 

بابام ردشون میکنه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

شومیز  دامن روسری  چادر 

سفید و ابی فیروزه ای بود ترکیب رنگش

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد