2777
2789
مگه اورال فحش نبود

نه لباسه😂

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام  عمل چشم انجام دادی  میشه روز عمل رو ریز به ریز تعریف کنی؟ من خیلی میترسم

منم عمل کردی گفتم تجربمو بگم شاید کمکی بهت بکنه 

من فمتولیزیک عمل کردم خیلی راحت ۱۰ دقیقه کلا طول کشید دردی هم خداروشکر نداشت همچی خوب بود اصلا نگران نباش مثل عمل های دیگه نیست راحت 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
ممنون  حین عمل چی دیدی؟

برش قرینه ام با لیرز بود دیدم بعد میدیم ک ی لیرز اومد وباید هر جا نور میرفت بهش نگاه میکردم کاملا بی حسی هیچی درد نداری شما چی عمل میکنی 

پی آر کی،فمتولیزیک ،اسمایل 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

فعلا شوهر گور ب گورم معلوم نبس کجاس

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

دقیقققق یادمه یه شومیز فیروزه ای  کمرنگ پوشیدم بایه شال  همرنگش. شلوار دمپا مشکی و صندل مشکی

البته شومیزم پوشیده بود و یکمی بلند شلوار هم دمپا انتخاب کردم ک  بدنم بیرون نباشه ‌😐🤦‍♀️

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

شومیز نقره ای طور با شلوار مشکی و روسری ستش با یه چادر روش😁

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘