2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم 

من بعنوان یه فرد معمولی که کتاب جان رابینز رو خونده میتونم بگم برو این کتابو بخون تفکرت نسبت به بیماری هاتغییرمیکنه و قساوت قلبو ازت دور میکنه و عالیه انقلابی درتغذیه جان رابینز تالیف جسی اینجاسپه و مترجم بیتازاهدی حرف نداره بعد ۲هفته عمل کردن به چیزاش تغیرراحساس میکنی وچیز جالب اینکه ناخوداگاه سبک زندگیتو تغییر میدی یعنی خودت دلت میخواد واصلااجبار نیست

جونم  من بعنوان یه فرد معمولی که کتاب جان رابینز رو خونده میتونم بگم برو این کتابو بخون تفکرت ...

من الانشم خودم دلم میخاد سبک زندگیم تغییر کنه ولی نمیدونم باید چه چیزایی کم و زیاد بشه تو زندگیم 

اصلاح سبک زندگی یعنی چیزایی که تو زندگی مشکل هست حذف کنی و چیزایی که کما اضافه کنی مثلا زود تابیدن ز ...

اها متوجه شدم

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من الانشم خودم دلم میخاد سبک زندگیم تغییر کنه ولی نمیدونم باید چه چیزایی کم و زیاد بشه تو زندگیم&nbs ...

برو این کتابو بخون پیج بیتازاهدی رو هم فالو کن درومورد اسپایک قندخونه عالیه اما بهترین سبک زندگی سبک زندگی وگان هاست چون  فشارخون وبیماری قلبی وسکته وکلیه بیماری ها توشون انگشت شمار