2777
2789

خیلی چند روزه دلم میجوشه

شوهرم میگه اسم بچه رو میخوام هیواد(یعنی وطن) بزارم ،بهش میگم من حس خوبی ندارم 

خیلی رو اعصابمه چرا نظر من براش مهم نیست اخه اون بچه منم هست میخوام وقتی صداش میکنم حس خوبی نسبت به اسمش داشته باشم...دیشب تا صبح‌دلم جوشید

نگران نباش از اقوام میخواس بزاره گرشا مامانه طی هفت ماه نظرشو تغییر داد الان نی نی اسمش مهراده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه اسم قشنگی هیواد😍

خودت چی دوست داری؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

خوبه والا درد زایمان  و نه ماه ب شکم نداشتن اسایش از تو

فامیلیم از اون اسمم از اون مگ تو دور از جونت بارکشش بودی

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

نگران نباش از اقوام میخواس بزاره گرشا مامانه طی هفت ماه نظرشو تغییر داد الان نی نی اسمش مهراده

نه این کله شغه همیشه کار خودش رو میکنه پیشش کم اوردم حوصله بحث ندارم همه زندگی همینجوری خود رای است

و منی که وقتی دخترم خواست بره راهنمایی بهش گفتم الان دیگه با اسمهای مختلف و معانیشون آشنا شدی. حالا هر اسمی دوست داری برای خودت انتخاب کن تا با اسم مورد علاقه ات صدات کنیم. این حق توعه و امیدوارم درک کنی که ما مجبور بودیم بدون نظر تو یک اسم برای شناسنامه ات انتخاب کنیم

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄