2777
2789
عنوان

پسرم همش میگه باهام بازی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 85 پست

منم وقتی پسرم پنج سالش شدبچه دوم دنیا اومد تو این پنج سال خیلی باهاش بازی می کردم و البته با بی حوصلگی.اصلا حوصله نداشتم ولی چون دلم براش می سوخت بازی می کردم.خودش هم می فهمید و می گفت مامان بی حوصله.

یه سوال برام پیشومد  روانپزشک قرصی میده ک حصله م رو زیاد کنه? هست همچین قرصی? من فقط خیییلی بی ...

منم از بی حوصلگی حالم به هم می خوره.نمی دونم دلیلش چیه.بعضی ها می گن افسردگی هست نمی دونم درسته یا نه.بعید می دونم روانپزشک دارو برا این نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی پسرم پنج سالش شدبچه دوم دنیا اومد تو این پنج سال خیلی باهاش بازی می کردم و البته با بی حوصل ...

بچه منم همینو میگه 

حتی چندبار بهم گفت اگ بچه نمیخاستی چرا بچه بدنیا اوردی! البته من بهش نگفتم بچه نمیخاستم 

برداشت خودش بود از بازی نکردنام باهاش 

اونموقع خیلی ناراحت شدم 

خیلی هم بیشتراز سنش میفهمه و این بده واقعا 

بله  ریلکس میکنه آدمو. استرس و غم رو دور میکنه

بدون تجویز نمیدن?? من همش غمگینم 

واقعا دلم میخاد شاد باشم و پرانرژی مثبت ولی دلیلی نمیبینم برا شادی مگراین ک بخام بگم همین ک بدبختی جدیدی پیش نیومده خودش یه دلیل برا شادبودنه!!!!!! 

شمال چیش خوبه اخه? شمال وقتی خوبه که ماشین داشته باشی وگرنه پاییز زمستونش ک همش بارونه و سرده نمیشه ...

خب بچه ای که پیش فعال باشه میدونید  تحرکاتش ، بازی کردناش ، شیطونی و شلوغیش تقریبا چندین برابر بچه های عادیه، اول اینکه هیچ علاقه ای به تلویزیون و کارتن و انیمیشن نداره  ، دوم اینکه بخاطر تخلیه هیجانش هم کلاس ژیمناستیک و هم کلاس موسیقی گذاشتمش ، خودم میبرم و خودم مبارمش ، وقتی خونه هم هستیم سعی میکنم بیشتر با نقاشی و کاغذ بازی سرشو گرم کنم  و اخیرا متوجه شدم به چوب و کاردستی علاقه داره و  براش چوب بستنی و چسب اینا گرفتم باهاشون بازی می‌کنه  ، حالا می‌خوام جواب شما رو بدم سعی کنید بازیهایی که فقط خودش رو درگیر و سرگرم کنه براش مهیا کنید ، بزارید کاغذ بازی کنه ، موشک درست کنه ، الان دو ماهی هست که جواب داده کمتر منو درگیر بازی با خودش می‌کنه ولی باز من از کوره در میرم سرش داد میزنم  ولی نسبت ب قبل بهتر شده  و  اگر شما احساس کردید دارید کلافه می‌شید همون لحظه ازش فاصله بگیرید و با خوردن چای و یا راه رفتن در خانه به خودتون و بچه کمک کنید ، خلاصه وار گفتم ولی حرفام زیاده ، سرتون درد آوردم معذرت میخوام

بچه منم همینو میگه  حتی چندبار بهم گفت اگ بچه نمیخاستی چرا بچه بدنیا اوردی! البته من بهش نگفتم ...

بله پسر منم باهوش بود.یه وقت هوایی که دیگه اصلا نمی خواستم باهاش بازی کنم مهد کودک می بردم.هوا هم که خوب بود چهار پنج ساعت بعد از ظهر می بردمش بیرون دوچرخه سواری کنه. زمستون ها هم که هوا سرد بود می بردمش وقت نماز مسجد اونجا یه عالمه بچه می اومدن تا یکی دو ساعت با هم بازی می کردن.یه مسجد پیدا کرده بودم که از خونم یه کم دور بود ولی جوونا و بچه ها میومدن توش نه خانم های سن بالا.

خب بچه ای که پیش فعال باشه میدونید  تحرکاتش ، بازی کردناش ، شیطونی و شلوغیش تقریبا چندین برابر ...

ممنون ک وقت گذاشتی و برام نوشتی 

اگ حوصله داشتی بازم بنویس برام 

ببین منم رقتم براش چسب و مقوا گرفتم واس کاردستی 

ولی همش میگه من بلد نیستم تو بیا درست کن برام 

درستم میکنم ولی باز یادنمیگیره یا این ک یادمیگیره اما ب خوبی من نمیتونه درست کنه حرصش میگیره ععصبانیمیشه گریه میکمه بیشتر میره رومخم! حرفم میزنم ک با تمرین درست میشی ولی لجبازه صبر نداره همون لحظه میخاد درست بشه 

چوب بستنی هم ایده خوبیه از کجا باید بگیرم و چسب چوب باید باشه برا چسبوندن چوبا? 

پس برو قرص آرام بخش بخور خودتو راحت کن.به نظرم آدم اگه اول به خودش برسه برا بچش هم مفیدتره.

سعی میکنم دراولین فرصت برم دکتر 

خودم خییلی دلم میخاد مادرخوبی باشم 

چون مادرخودم هیچ وقت بام بازی نمیکرد و من اثلا بچگی نکردم 

یمدت هم قرص خوردم البته ولی اونا فقط خاب میاوردنو من همش میخابیدم 

ممنون ک وقت گذاشتی و برام نوشتی  اگ حوصله داشتی بازم بنویس برام  ببین منم رقتم براش چسب ...

لوازم و تحریری ها دارن ، من هم رنگی و هم معمولی براش گرفتم  ، اسم پسرم لیام هستش ، هوش خوبی داره ولی شکست رو اصلا دوست نداره و چیزی رو که بلد نیست درست کنه  و یا خراب میشد عصبانی میشد ولی الان بهتر شده 

سعی میکنم دراولین فرصت برم دکتر  خودم خییلی دلم میخاد مادرخوبی باشم  چون مادرخودم هیچ وق ...

کلا قرص های آرام بخش و اعصاب خواب آور هستن ، نگران نباش ، توکل بخدا کن درست میشه ، من معجزه خدا رو دیدم ، واقعا ب خودش توکل کن بی واسطه ، همه چیز درست میشه