2777
2789
عنوان

پسرم همش میگه باهام بازی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 85 پست
کلا قرص های آرام بخش و اعصاب خواب آور هستن ، نگران نباش ، توکل بخدا کن درست میشه ، من معجزه خدا رو د ...

برام دعاکنید حتما 

خیلی دلم میخاد تغییر کنم ولی حصله واقعا کمه 

میدونمم افسردم 

حتی یه بار قرصی ک میخوردمو پسرم ورداشت انداخت آشغالی! گفت ازین بدم میاد اینو میخوری  میخابی همش!      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میچسبه واقعا? من یه بار خاستم بچرو سرگرم کنم رفتم چوب کبریت اوردم با همین چسب  لامصب اصن نمیچس ...

شما دوست عزیز چسب رازی بگیرید قول میدم سریع بچسبه  ، حتما براش بگیرید ، قیمتی هم نداره چوب بستنی صد تایی بیست هزار تومنه و چسب رازی هم پانزده هزار تومان ، براش بگیر خودت هم سرگرم میشی ، بعد توی گوگل سرچ کن  کاردستی با چوب بستنی  برات میاره خوبه ، جواب میده  ،  قول میدم خودت هم سرگرم میشی ، 

اسی چرا افسرده ای؟ باید دلیل افسردگیت رو پیدا کنی..از شوهرتو و زندگیت ناراضی هستی؟یا فقط مسائل و کمب ...

خب دلیلشو میدونم ولی نمیتونم رفعش کنم 

یه دلیلش اینه ک من درسم خیلی خوب بود و همه فک میکردن من بالاخره یچیزی میشم و زندگی خودمو پدرمادرمو ک تو فقر بودیم تغییر میدم که خب من بچه دارشدم و دیگه درس نخوندم الانم اعصابم ضعیف شده تا میام بخونم بچه نق میزنه باهاش بدرفتاری میکنم بعد حالم از خودم بدمیشه ک چرا هیچ کاریو تو زمان درست خودش انجام ندادم ک الان این باشه وضعم

دلیل دیگشم مالیه 

هیشکی نیس کمکمون کنه یا حتی پشتوانهمون باشه یه وام بگیریم همسرمم سنش کمه کارخاصی هم بلدنیس ک بخاد خودش آقای ودش باشه مجبوره کارگری دیگرانو بکنه با حقوق ۷تومن ۸تومن 

الانم ۱۰ماهه سربازه حقوق سربازی هم ۶تومنه! سرکارم نمیذاره بره ولژ گیریم سربازیشم تموم شد بعدچی?? 

مملکتمونم ک مملکت درست حسابی نیس ادم امیدداشته باشه ب این ک بتونه یچیزی با نخوردن و نخریدن جم کنه بلکه یه زندگی بسازه براخودش 

زود زود همچی گرون میشه و صب تاشب هرچی سگدو میزنیم انگار فقط درجا زدنه 

خو بااین اوصاف هرکس دیگم جامن باشه افسرده میشه  

خب پس ظاهرا همون مسائل مالی و ترس از اینده داغونت کرده

وگرنه خیلیها شاگرد ممتاز بودن و الان خونه دار هستند.یکیش خود من

یکیش خواهر شوهرم

یکیش دوست صمیمیم که واقعا شاگرد درسخونی بود

و با مدرک فوق لیسانس خانه داری میکنه و ۳ تا بچه اورده و همسرش کارگر کارخونه است و از زندگیش راضیه

اسی با افسردگی و غصه خوردن فقط به خودتو و اون بچه ظلم میکنی

همسرت هنوز کم سن و ساله هنوز شما اول راه زندگی هستین.. اگر دیپلم داره میتونه توی ازمون های استخدامی شرکت کنه..همین چند وقت پیش ازمون بود برای نیروی انتظامی که مدرک دیپلم میخواست..دوست خودم همسرش توی کارخونه زمزم کار میکنه.هم بیمه داره هم ماشین خریده..باید پرس و جو کرد و پیگیر بود..وگرنه با افسردگی و اون طفل معصوم رو دعوا کردن خدا برات یک کیسه پول از اسمون نمیفرسته...دنیا همیشه یک جور باقی نمیمونه.از تو حرکت از خدا برکت..ولی نذار اون بچه تک فرزند و تنها باقی بمونه.‌درسته الان خریدن خونه خیییلی سخت شده ولی ایا همه مستاجرها بدبخت و افسرده هستن؟

خب پس ظاهرا همون مسائل مالی و ترس از اینده داغونت کرده وگرنه خیلیها شاگرد ممتاز بودن و الان خونه دا ...

واقعیتش اون مستاجرایی که کارگرن و پشتوانه ندارن مثل ما اره افسردهان اکثرا 

شوهرم دیپلم نداره تاسوم راهنمایی خونده الان رفت ادامه بده نهمشو تموم کرده سه سال داره تا دیپلم 

من میدونم باافسردگی چیزی درست نمیشه خودمم دنبال راه چاره ام 

خیلیارو دیدم باوجود بچه و شوهر درس خوندن ب هدفشون رسیدن من میهام مث اونا باشم اما اعصابم خییییلی ضعیفرشده 

خیلی تلاش میکنم ک یجوری پسرمو سرگرم کنم کاری بمبمن نداشته باشه من درسمو?بخونم 

واقعیتش اون مستاجرایی که کارگرن و پشتوانه ندارن مثل ما اره افسردهان اکثرا  شوهرم دیپلم نداره ت ...

باشه.پس درستو بخون.با همه سختی ها و مشکلات بجنگو از خدا کمک بخواه.انشالله همسرت دیپلم میگیره هر چه زودتر و توی یه کارخونه ای چیزی مشغول به کار بشه و حقوق ماهیانه ثابت و بیمه داشته باشین ..میتونید کم کم ماشین مدل پایین  بخرین و کم کم  مدلش رو ارتقا بدین...خودم  بعد از ۶ سال که اززندگیم گذشت تونستیم یک خونه ۴۵ متری بخریم و ۷ سال توش زندگی کردم و راضی بودم.و ماشین هم ۹ سال بعد از ازدواج یه پراید خریدیم..۴ ماه بعد از عروسیم شوهرم بیکار شد و تا ۳ سال با سختی گذروندیم خیلی روزها فقط ناهار یه چیزی درست میکردم و صبحانه و شام چیزی نداشتیم که بخوریم..لباس و میوه و اینا که هیچی..ولی خدا هیچ وقت تنهام نذاشت..توکل کن به خدا ازش کمک بخواه..البته درسته اون زمان گرونی اینقدر نبود ولی بالاخره خدا که همون خداست

شما هم برام دعا کن که بشه و بتونم

حتما میتونی ..چرا نتونی؟؟!!!

دوست خودم ۳۰ سالشه و یه دختر ۵ ساله داره ترم یک تربیت بدنی میخونه

یه بنده خدایی میشناسم ۳۶ سالشه با دو تا بچه ترم یک مترجمی زبان میخونه

اگه بخوام برات مثال بزنم تاشب هست که بگم😅

یکی که واقعا برام تعجب اوره و دلم میخواد بدونم واقعا چه جوری زندگی شون رو میگذرونن که اینقدر همیشه شاد هستن

یه بنده خدایی هست که خودشو و خانومش طلبه هستن و با حقوق طلبگی ۳ تا بچه کوچیک پشت هم دارن و اجاره خونه هم میدن

اسی پدر شوهر نداری که کمکتون کنه؟شوهرت هم تک فرزنده؟

شوهرمم تک فرزنده ولی باباش بیغیرته

سه بارتا الان ازدواج کرده 

همش مهریه و خرج زن گرفتن جدید میکنه اصن انگار ن انگار بچه داره! 

حتی بچه من ببیندش نمیشناسدش

بچم ۵سالشه 

بعد ۳سال ک بچمو ندیده بود پارسال خودمون رفتیم پیشش ینی شهرش ک باما کلا ۳ساعت فاصلس حتی یه تعارف نزد بریم خونش! تازه حواسشم نبود ب بچه من گفت خوبی عمو? !!!!!!!! 

اگه بخوام برات مثال بزنم تاشب هست که بگم😅 یکی که واقعا برام تعجب اوره و دلم میخواد بدونم واقعا چه ...

من میدونم چطوری میخای بدونی?? 

شوهرمنم طلبه بود بخاطر بچه دارشدنمون و حقوق کم طلبگی اومد بیرون ک بره سرکار

اشناهاو دوروری هامون اکثرا طلبه ان دارن بافقر زندگی میکنن 

بعضی طلبه هام هستن ک خونواده درست حسابی دارن و ازطریق اونا ساپورت میشن ولی ما کسیو نداشتیم ن من ن شوهرم

زندگی طلبگی خیلی سخته من خیلیاشونو دیدم از لباسای دیگران براخودشون و بچهاشون استفاده میکنن 

من خودم وقتی بچم دنیااومد زنداییم لباسای پسرشو داد ب من بپوشونم ب بچم 

نمیدونم شاید اونا میتونن بااین سبک زندگی کناربیان من نمیتونم نمیکشم  خودم خییلی فقرکشیدم نمیخام بچمم مثل من بزرگ شه