2777
2789
عنوان

خیلی سخته با مردی که هیچ حسی بهش نداری زندگی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 83 پست
چطور دکتره و واست نمیخره

دقیقا هشت سال پیش مادر یک ساختمون نشستم بعد با دعوا و زور راضیش کردم بلند بشه الان مادرش بعد سه سال که خونه جدیدمونیم و مسقل البته دو تا کوچه بالاتریم ازشون هی تو گوشش میخونه برگردین ساختمون ما من حس میکنم تغییر رفتاراش واس اینه منو. عاصی کنه برگردونه اونجا در صورتیکه خداوند خیلی بزرگه عجیب تکیه گاه محکم واسم همیشه بهم عزت داده محتاج این ها نشدم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول بگیر بگو برا بچه میخرم برو واسه خودت بخر بگو میخوام بچه رو ببرم کلاس نقاشی پول زیاد بگیر بنداز ت ...

خوشحال شدم اومدی تاپیکم گلم ان شاله خوشبخت بشی زیر سایه خدای بزرگ

تو ئم بگو لباس ندارم پول بده لباس بخر یا هم بگو بچه وسایل میخواد پول زیاد بگیر یرو واسه خودتم خرید ک ...

شوهرم برا بچم لباس خریده بود مادرش میگفت چرا برای من نخریدی پدرشوهر دعواش کرد گفت خودتو با بچه مقایسه میکنی؟

منون عزیزم همچنین

دلم نمیاد بچم دعوا ببینه اکثرا میزارم میرم از خونه

شوهرم اوایل تو کارهایی بچم خیلی کمک میکرد مادرش دید داد زد سرش گفت تو نکن برو کار تو نیست به منم گفتم چرا به پسرم کار بچه میدی حالا هیچکار نمیکردا گاهی نگهش میبداشت منم غذا بخورم دیگه  شوهرم جلوی اونا کاری نمیکنه خونه ام کمک نمیکنه کمتر کرده کمکهاش