اره بابا خواهش میکنم انسانیت ربطی به تحصیلات نداره ذات آدم خوب باشه این و یادت باشه ذات آدما هیچ وقت ...
وای خدایا منم همینطور بچه دارم و وابسته ی پدرش و یه پدر خوب
چه میشه کرد.دعا کن اون کاری که میخام واسم جور بشه چون من پشتوانه ندارم.به هیچ عنوان قصدم طلاق نیس.چون پول ندارم تفریح هم ندارم.همش داره غصه میخورم.میخام بزنم بیرون از خونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با مادرش برن به درک مردک اصلا شعور نداره بپرسه تو چیزی لازم نداری مثلا چند ساله برات لبلس نخریدم بریم بخرم فقط منت میزاره خونت پر از مواد غذاییه تازه من اصلا شکمو نیستم خودش کوفت میکنه
وای خدایا منم همینطور بچه دارم و وابسته ی پدرش و یه پدر خوب چه میشه کرد.دعا کن اون کاری که میخام وا ...
عزیزم من مذهبی نیستم ولی به قرآن زیاد معتقدم شروع کن به خوندش باور کن روحت آروم میشه دیگه قسمت ماهم اینه من چون برادرم مریضه نمیخوام خونوادم سره من اذیت بشن میریزم تو خودم میگم حداقل از من نکشن گناه دارن
برای بچم از هیچی کم نمیزاره اونم باز چند بار مادرش گفته چرا برا بچت خریدی برا من نخریدی ممکنه دیگه برا بچه ام نکنه من تحصیلات عالیه دارم نذاشت برم سر کار اعتماد به نفسمو از دست دادم کاش دستم جیب خودم بود
اره عزیزم تکویر و الرحمن خیلی عالین با قدر راستی چلهی بسمالله بردار ۷ روز هر روز ۷۸۶ مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بخون ولی نباید با کسی حرف بزنی هر حاجتی داره میده اگه مصلحت باشه