2777
2789
عنوان

خیلی سخته با مردی که هیچ حسی بهش نداری زندگی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 83 پست
اره بابا خواهش میکنم انسانیت ربطی به تحصیلات نداره ذات آدم خوب باشه این و یادت باشه ذات آدما هیچ وقت ...

وای خدایا منم همینطور بچه دارم و وابسته ی پدرش و یه پدر خوب

چه میشه کرد.دعا کن اون کاری که میخام واسم جور بشه چون من پشتوانه ندارم.به هیچ عنوان قصدم طلاق نیس.چون پول ندارم تفریح هم ندارم.همش داره غصه میخورم.میخام بزنم بیرون از خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سرش بخوره شغل اصلیشون بو کردن کو.ن ماماناشونه

با مادرش برن به درک مردک اصلا شعور نداره بپرسه تو چیزی لازم نداری مثلا چند ساله برات لبلس نخریدم بریم بخرم فقط منت میزاره خونت پر از مواد غذاییه تازه من اصلا شکمو نیستم خودش کوفت میکنه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

وای خدایا منم همینطور بچه دارم و وابسته ی پدرش و یه پدر خوب چه میشه کرد.دعا کن اون کاری که میخام وا ...

عزیزم من مذهبی نیستم ولی به قرآن زیاد معتقدم شروع کن به خوندش باور کن روحت آروم میشه دیگه قسمت ماهم اینه من چون برادرم مریضه نمیخوام خونوادم سره من اذیت بشن میریزم تو خودم میگم حداقل از من نکشن گناه دارن 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
با مادرش برن به درک مردک اصلا شعور نداره بپرسه تو چیزی لازم نداری مثلا چند ساله برات لبلس نخریدم بری ...

تو ئم بگو لباس ندارم پول بده لباس بخر یا هم بگو بچه وسایل میخواد پول زیاد بگیر یرو واسه خودتم خرید کن

تو سرش بخوره شغل اصلیشون بو کردن کو.ن ماماناشونه

برای بچم از هیچی کم نمیزاره اونم باز چند بار مادرش گفته چرا برا بچت خریدی برا من نخریدی ممکنه دیگه برا بچه ام نکنه من تحصیلات عالیه دارم نذاشت برم سر کار اعتماد به نفسمو از دست دادم کاش دستم جیب خودم بود 

تو ئم بگو لباس ندارم پول بده لباس بخر یا هم بگو بچه وسایل میخواد پول زیاد بگیر یرو واسه خودتم خرید ک ...

خانوادم تامین میکنن منو 

تو ئم بگو لباس ندارم پول بده لباس بخر یا هم بگو بچه وسایل میخواد پول زیاد بگیر یرو واسه خودتم خرید ک ...

برا بچه خودش میاد کارت میکشه کلا بخادم پول بده اندازه میده نمیرسه برم با پول این کثافت واس خودم خرید کنم میگم که دوست دارم اینقدر قدرت داشتم میزدمشون خودش و مادرشو 

چطور دکتره و واست نمیخره

قبلا عالی بود اکثر جاها بردتم خرید و سفر اخیرا کلا عوض شد کم کم میگم حتی برای زایمانم کلی خرج کرد بیمارستان خصوصی 

منم خیلییییی اعتقاد دارم همش میگم اما کوتاهی میکنم. سوره های خاصی میخونی؟

اره عزیزم تکویر و الرحمن خیلی عالین با قدر راستی چلهی بسم‌الله بردار ۷ روز هر روز ۷۸۶ مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم بخون ولی نباید با کسی حرف بزنی هر حاجتی داره میده اگه مصلحت باشه

برا بچه خودش میاد کارت میکشه کلا بخادم پول بده اندازه میده نمیرسه برم با پول این کثافت واس خودم خرید ...

پول بگیر بگو برا بچه میخرم برو واسه خودت بخر بگو میخوام بچه رو ببرم کلاس نقاشی پول زیاد بگیر بنداز تو جیب خودت