2777
2789
عنوان

بچه هاتون پیش دبستانی رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 44 پست
نمیدونم چندنفری دیدم نرفتن اونهاپس چجوری کلاس اول ثبت نام کردن

عزیزم هفته ای دوتا حروف آموزش میدن و پدر خودتو بچه باهم در میاد چون بچه هیچ شناختی نداره

دیگه زمان خودمونم وقتی بچه ها پیش ۱ و ۲ نرفته بودن کلی عقب بودن الان که دیگه جای خود داره

دخترخالمم نرفته بود و کلی عقب موند

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بچه 5 ساله کلاس نجوم و موسیقی و سفالگری می ره؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

سلام منم فرستادم 

خیلی هم راضی بودم

کلاس اول بی دغدغه ای رو پشت سر گذاشتیم

چون پیش دبستانیش تخصصی بود

قبل از رفتن به دبستان خواندن رو یاد گرفتن

انگار برای آموزش نوشتن رفته بودن مدرسه

حروف رو میشناختن 

نه باید بره

موسیقی به درد کلاس اول نمیخوره 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

عزیزم هفته ای دوتا حروف آموزش میدن و پدر خودتو بچه باهم در میاد چون بچه هیچ شناختی ندارهدیگه زمان خو ...

دقیقامنم میگم بامحیط مدرسه آشنامیشه فعلامخ شوهرموهمکاراش خوردن قبول نمیکنه

من ثبت نامش کردم از مهر هم می‌ره پیش یک فعلآ البته مهدنمیره این کلاسا ی نقاشی و اوریگامی و ژیمناستیک می‌ره از مهر میخواد بره مهد 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

منم میگم مطمنم به دردش میخوره شوهرم قبول نمیکنه

ببین میگم من مطمئنم کلاس اول برام مثل آبخوردنه با دخترم ،قشنگ حروف رو میشناسه ،نحوه نوشتن حروف رو عالی آموزش دیده دستش راه افتاده ،اعداد تا ۵۰ میگه و مینویسه ،تازه آموزش زبان انگلیسی هم داشتن اونم حروف و عدد یادگرفته 

چی میخوام دیگه 

پسر هم پیش ۲ رفت هم ۱

واقعا لازمه برای کلاس اول

چون الفبا رو بهشون یاد میدن و برای کلاس اول آماده میکنن

اگه نره تو کلاس اول به مشکل میخوره 

یه مهد خوب ثبت نام کنید چون پسر من ژیمناستیک و موسیقی داشتن تو مهد شون 

سلام منم فرستادم خیلی هم راضی بودمکلاس اول بی دغدغه ای رو پشت سر گذاشتیمچون پیش دبستانیش تخصصی بودقب ...

اونم بگم کاملاً بچه گانه و توی بازی حروف آموزش داده میشد

مثلا یه داستان جذاب از کلاغ تعریف میکردن

به بچه ها میگفتن صدای کلاغ چیه 

بچه ها می‌گفتند قار قار

حرف ق رو نشون بچه ها میدادن

خودم که توی کلاسها شرکت میکردم

افسوس میخوردم کاش به خودمون به همین روش آموزش میدادن