2777
2789
عنوان

عقد خواهر شوهرمه شبم مهمونیه هیچی ندارم بپوشم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو بگو...اینقدر خرجای بی مصرف میکنه ک خدا میدونه خسیس نیس ولی بمن ک میزسه دست و‌دلش میلرزه

از الان بهش بگو من هیچی ندارم بپوشم پس نمییتونم بیام بعد بهش فشار میاد کارت لعنتی شو میده

همینو بگو...اینقدر خرجای بی مصرف میکنه ک خدا میدونه خسیس نیس ولی بمن ک میزسه دست و‌دلش میلرزه

عزیزم فقط شما تنها نیستی بیشتر خانم این وضعیت دارن 

من همیشه میگم لعنت به هر زنی که دستش تو جیب خودش نیست همیشه باید دستمون دراز کنیم و جیبمون هم که خالی

عزیزم بهت حق میدم ناراح باشی 

منتها انتطار نداشته باش ادما بفهمن توی ذهنت چی میگذره خودت بهش بگو اونم نه تیکه فایده نداره بگو امشب عقد خواهرته میشه بریم من لباس بخرم بالاخره من زنداداششم با هر لباشی نمیتونم که بیام واسه شوهرم بد میشه دلم میخواد بهترین لباسا رو بپوشم 

ببین با لحن مناسب بهش بگو حتی نشد و نیومد هم فدا سرت حداقل تو تلاشتو کردی این خودش کلی ارزشمنده😊

خب خودت بگو وقتی اون نمیگه بگو عقد خواهرشوهره فامیل دور نیست که مهم نباشه من میخوام با سر و وضع مناسب برم‌مهمونی کارتتو بدم‌برم خرید کنم یا بزنه به کارت خودت

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

همین میگم نکنه عادتش بشه کلا

عزیزم کارت اشتباهه که بیخیال شدی ازش بخواه وپاشو برو خرید بازبون خوش وچاخان،، با خودت لج نکن مردا این رفتار ها رو نمی‌فهمند مگه اینکه مستقیم بهشون خواستت روبگی ،اگر مخالفت کرد بزن به دربی خیالی و بگو من که می‌دونم غیرتت اجازه نمیده همسرت نسبت به بقیه کمتر باشه

احتمالا زیاد برات هزینه نکرده زورش میاد ک چیزی بگیره عادتش بده ب خرجای بزرگ ک تلاششو بیشتر کنه فردا بچت دنیا بیاد دیگه کلات پس معرکس با این

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الانم زنگیدم میگه لباسی بهت نمیخوره ک بگیری ۲ تومن هزینه کنی میخای دوماه دیگه بندازی دور ...یعنی میخ ...

بگو شومیز میخرم که همیشه بتونم بپوشم درضمن لوازم آرایشی هم ربطی به حاملگیم نداره 

عزیزم بهت حق میدم ناراح باشی منتها انتطار نداشته باش ادما بفهمن توی ذهنت چی میگذره خودت بهش بگو اونم ...

کارتو ورداشتم رفتم جرات نکردم لباس بخرم ولی لوازم آرایشی گرفتم و اومدم ...یعنی لباس هم وقتش رو نداشتم زیاد بگردم خیلی ها هم باب دلم نبودن