2777
2789

سلام برا پله هامه 

ی چنتا پله ک اندازه زدم 

یکیش ۵۰۰ سانت بود در ۹۱ 

یکی هم ۳۰۰ در ۸۰‌

یکی هم ۱۹۰ در ۱۴۰ 

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️

بستگی به عرض اون موکت داره که ببینی چند متر میشه، به خودشون بگی برات حساب میکنند، اما پالاز من خریدم پشیمون شدم کوبیده میشه و پرزهاش میخابه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به عرض اون موکت داره که ببینی چند متر میشه، به خودشون بگی برات حساب میکنند، اما پالاز من خریدم ...

متری چن گرفتی ؟ اینقدم گرونه ؟یکی دیدم گف ۴۴۰ 😬

ببین لول های موکت معمولا ۴ متریه . پس اکر بخوای مثلا اون ۵۰۰ سانت رو یک تیکه دربیاری بلید همون ۵ متر بخری . و این سه تیکه رو جدا کنی و بقیشم می مونه. ولی اگر بخوای زیاد اضافه نیاری و پول کمتری بدی مثلااون ۵ مترو باید دو تکه دربیاری . 

طول 5متر عرض 1متر یه عدد و طول3مترعرض 1متریک عدد و طول 2متر عرض 1.5متر یک عدد نیاز دارید که از هر کد ...

مرسی عزیزم 

ببین لول های موکت معمولا ۴ متریه . پس اکر بخوای مثلا اون ۵۰۰ سانت رو یک تیکه دربیاری بلید همون ۵ متر ...

اها اره 

مرسی قربونت 

متری چن گرفتی ؟ اینقدم گرونه ؟یکی دیدم گف ۴۴۰ 😬

من چند سال پیش گرفتم یادم نیست فکر کنم حدودای ۲۰۰ بود . ازین کناره های متری هم قشنگه ، طرح و رنگ های جدید با متراژ و  عرض های متفاوت الان تو بازارع 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃