2777
2789
عنوان

اونایی که بچه مدرسه ای دارن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 116 پست
اوف کلاس اول ک نگو کباب شدم پارسال با ی بچه دو ساله و کار بیرون🥲

آره بخدا کلافه شدم خیر سرم کلاس سنتور ثبت نام کردم اصلا نمی رسم تمرین کنم بعضی وقتا ساعت 1شب که بچه هاخوابن میرم تو اتاق تمرین🤕🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.شبتون خوش

شما اینهمخ سال گاش با روانشناس کودک و مدرسه غیر انتفاعی پیش میرفتین.

سنجش روی همه برچسب دیراموز میزنه

چون سوادش رو نداره

کا کلی اختلال یادگیزی داریم

اختلال خواندن

اختلاا نوشتن

اختلال ریاضی

نقص توجه

و…

همخ اینا به راحتی قابل درمان هست

💕

انگار از زبون معلم چیزی متوجه نمیشه، همه چیز را از زبون خودم یاد میگیره

بد عادتش کردی فقط همین وضعیت مالیت در چ حده

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

پسردایی منم اینجوری بود ولی تابستون رفت پیش یه تعمیرات موبایل الان انقدر موفق شده که نگو

شاید تو یه چیز دیگه استعداد داره

زخم ها خوب میشوند؛اما این خوب شدن، با مثل روز اول شدن، بسیار تفاوت دارد...🧚‍♀️💓
گفتم چه میشه  چیکار کنم  فک کن من باید دونه به دونه سوالای اجتماعی هدیه و علوم و... را ا ...

منم پسرم واینجور بار آورده بودم  الان کلاس پنجمه ولی از نیمه دوم کلاس چهارم ولش کردم گفتم خودت بخون بنویس خیلی تو درسا پیشرفت کرد ومستقل تر شد  هر دو داشتیم روانی میشدیم من وقت نمیکردم به بچهام وشوهرم زندگیم برسم    دیگه خداروشکر خوب شد امسال  الانم نکه کنارش نباشما هستم اما کم  سالهای قبل سوالاتو کپی میگرفتم پی دی اف  دونه دونه با جواب میخوندم آقا حفظ میکرد  هم روانخوانی ضعیف بود هم املاء    امسال خیلییی بهتر شده چون خودش میخونه مینویسه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
عزیزم خدارو چی دیدی انشالله زحمات شما مثل اون مادر بزرگ وار و سخت کوشش و پرتلاش ب بار نشست انشالله پ ...

ممنون آبجی خانوم از دل گرمیتون 

انشاءالله عاقبت شما و عزیزانتون هم بخیر بشه

انگتری داری پسر منو میگی 

توقعت کم کن انتظارت بیار پایین 

برای ریاضیش معلم بگیر

پسر من فارسی و املا عالی ریاضی متوسطه حفظیات افتضاح

الان علوم و هدیه در حد صفره 

ی انشا درباره حضرت فاطمه نوشته از خنده روده بر میشی بس که چرته

و بدتر از همه با من همکاری نداره اصلا

انواع و اقسام داروهارم خورده 

کلی هم کاردرمانی رفته

من خودمم کتاب گرفتم مولا پنجاه تمرین حافظه یا همه میتونن زرنگ باشن... کلا کتابای استاد تبریزی در زمینه اختلالات اکثرش دارم

ولی جیگرم خون میشه تا دو خط مشق بنویسه چه برسه به اینکه باهاش کلر کنم

به این نتیجه رسیدم  انتظارمو کم کنم فقط

همتای مامانم بودم❤

منم پسرم واینجور بار آورده بودم  الان کلاس پنجمه ولی از نیمه دوم کلاس چهارم ولش کردم گفتم خودت ...

عزیزم،

من الان یه کلاس اولی دارم،

درش،میبینم که میتونم از دور کنترل کنم و همه ش کنارش نباشم نظارت دارم،فقط سوال میخونم براش.

ولی بخدا اگه اینو ولش کنم 

یه سوال رو که دوبار خوند تا پیچیده هست و متوجه نمیشه،ولش،میکنه

منم گیتار نوشتم دیسک کپرم عود کرد انقد دنباا ل کلاسا دو درساشون بودم

‌منم شاید دیگه نرم تا تابستان درس پسرم مهمتره ما مادرا خودمون رو فدای بقیه میکنیم پسرکوچیکمم خیلی بهونه گیره اصلاخواب نداره

بچهای منم همینجورن منم دفیقا مثل شمام هر چی که گفتی به سر منم میاد منم نابود شدم نمیدونم چیکار کنم

خدا کمکت کنه،

من خودمو نابود کردم،

اصلا استراحت ندارم،

همش دارم باهاش میخونم 

دلم نمیاد رهاش کنم 

تماما از گوگل،کلیپ و سوال درمیاریم،صفحه به صفحه مجبورم باهاش میخونم

عزیزم، من الان یه کلاس اولی دارم، درش،میبینم که میتونم از دور کنترل کنم و همه ش کنارش نباشم نظارت ...

من پسرم کلاس چهارم اینجوری بود با کمک معلم رهاش کردم   چون دیگه به مرز جنون رسیده بودم به معلمش گفتم داریم روانی میشیم دوتا مون گفت ولش کن من هواشو دارم  بچه منم وابسته خانواده شوهرم بود ما همسایه ایم وای میرفت اونجا با گریه میاوردمش   ولی خداروشکر خوب شد امسال واقعا میگم عالی شده   کم کم خوب میشه شما بگو بخونه فقط ازش بپرس  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭