2777
2789
عنوان

اونایی که بچه مدرسه ای دارن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 116 پست

اسی اصلا اجازه نده کسی تو مدرسه بچتو به خاطر این تحقیر کنه یا کسی بگه نمیخاد درس بخونه 

بعدم اگر بچه های دیگه ات اونقد بزرگ شدن که میتونن بدهاش کار کنن یک درس را به اونا واگذار کن

و کارهای خونه را با شوهرت تقسیم کن 

اصلا دلسزد نشو اصلا ناراحت نباش و اصلااااا ولش نکن ادامه بده 

بهش مسوولیت بده مثلا بگو خودت جواب این سوال بخون اول. بعد برام بگو چی گفت؟ کم کم ازش کار بکش تا ذهنش راه بیفته 

والا برای بچه های زوداموزمونم کلی وقت میذاریم😂 چون شیطونن نمیشینن سر درس تنبلن

یا حداقل خوبه بچه شما حرف گوش کن و ارومه ظاهرا

ادمای بلحوصله ذوق هنریشون خوبه

ببرش مرکز استعدادیابی کمکت میکنن 

هیچ ادمی سراغ تدارم بی استعداد باشه فقط کشف نشده استعدادش❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم‌تا حالا پیش روانپزشک کودک نوجوان بردین؟

کاردرمانی خیلی موثره تمرین های افزایش تمرکز و تکنیک های یادگیری و...

من پسرم مشکل دیکته داشت با چند جلسه مشاوره اوکی شد برای نورد شما هم تمرینات موثر دارن

اگر کرمانشاه هستین روانپزشک که کارشون خوب باشه بهتون معرفی کنم

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
عزیزم راهنمایی چندان نهم نیس خیلی اذیتش نکنین. این نمره ها مثلا اخرش میخاد چی بشه اگه بیست هم باشع. ...

ممنون،خواهر،سعی میکنم 

زیاد دیگه بهش گیر ندم 

با اینکه واقعا گاهی اوقات میبرم

ممنون گل عاقبتت بخیر

عزیزم منم پسرم بیش فعال بود درسش خیلی ضعیف بود همیشه با چشم گریون میومدم خونه تا رفت هنرستان خودش رو عالی نشون داد انگار یک مرتبه استعدادهاش شکوفا شد زمان همه چیز رو درست می‌کنه با خودم میگم کاش بهش سخت نمیگرفتم

ممنون گل عاقبتت بخیر

خواهشا سن حساسیه دیگه دعواش نکنید چون از شما دور میشه و کار دست خودش و شما میده. 

دبیرستان رشته هنرستان... بفرست 

بعدشم همه قرار نیست دکتر مهندس بشن 

کاردرمانی توی نت سرچ کن مثلا تمرینات افزایش  حافظه دیداری... دقت... 

درسهای حفظی اصلا مهم نیستن برو با معلماش صحبت کن در حد نمره قبولی اوکی کن بره 

والا ما که خرخون بودیم چیزی یادمون نیست 

سلام خدا قوت مامان قهرمان 

برای دیرآموز بهتر بود از همون اول ابتدايي میبردیش کاردرمانی تا مهارت هاش تو حیطه های مختلف تقویت بشه یا اصلاح بشه ، الانم دیر نشده بهش روحیه بده هر نمره ای گرفت بهش قوت قلب بده چون داره تلاشش رو میکنه ، ان شاءالله رسید به دبیرستان بره هنرستان تا یه مهارت اساسی رو یاد بگیره

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
خواهشا سن حساسیه دیگه دعواش نکنید چون از شما دور میشه و کار دست خودش و شما میده.   &nb ...

حتما عزیزم

سرچ میکنم ممنون از پیشنهادات.

مثلا ریاضی که بهش توضیح میدم،همون موقع نمونه های  دیگر میدم حل میکنه،ولی فردا که رفت مدرسه تا یادش. رفته

والا تو برنامه ام هست که ببرم  گفتن تست آی کیو ازش میگیریم

حتما ببرین این خیلی مهمه

تست وکسلر اگر بگیرن خیلی کامله،هوش حافظه ی دیداری،حافظه ی فعال و کلی آیتم توش بررسی میشه و زمینه هایی که توش ضعف داره روش کار میشه

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

عزیزم ببرش مراکزی که در مورد اختلال یادگیری کار میکنن

خیلی کمکت میکنن

پسره یا دختر؟

در کنار درس یه مهارتی بذار یاد بگیره مثلا اگه دختره اشپزی یا خیاطی یا ارایشگری به صورت جدی و حرفه ای

اگه پسره شغلهای ازاد

حتما عزیزم سرچ میکنم ممنون از پیشنهادات. مثلا ریاضی که بهش توضیح میدم،همون موقع نمونه های  دی ...

اگر مثلا صبح میره مدرسه نیم ساعت زودتر بیدار کن دوباره یه تمرین ریاضی حل کنه بعد 

بعدم اون تمرینات سرچ کن و کار کن خیلی راحته