2777
2789
عنوان

اونایی که بچه مدرسه ای دارن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 116 پست
عزیزم  چه آرامشی در پیام هاتون هست، خیلی کلاس فرستادمش،کلاس های ورزشی  آموزشی  ول ...

خواهر درکتون میکنم منم دوتا پسر دارم که آرزوهای زیادی براشون دارم

ولی نباید خیلی براشون سخت گرفت چون سلامت روح و روانشون از همه چیز مهمتره

لطفا ارامشت رو حفظ کن و نزار ازت رنجیده بشه کنارش باش ولی نه خیلی سخت گیرانه

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه ولش کن خودت را نابود نکن، ولی نمیتونم رهاش کنم  عذاب وجدان میگیرم  گفتم من ت ...

همسرتون هم قطعا دل دیدن اذیت های شما رو ندارن وگرنه کدوم پدری دلش میخواد بچش رها بشه

بخدا همه چیز درس نیست همین لحظه های کنار هم بودن ها قشنگه

آرامش شما روحیه میده به فرزند دلبندتون انتظارتون رو با تواناییش برابر کنید و دنبال مهارت براش باشید 

مثل برنامه نویسی و کلی کارهای دیگه

همسرتون هم قطعا دل دیدن اذیت های شما رو ندارن وگرنه کدوم پدری دلش میخواد بچش رها بشه  بخدا همه ...

اره دقیقا 

میگه دلم برات میسوزه اینقد تلاش میکنی براش،

و نتیجه های امتحاناتش،رضایت بخش نیست.

حس کارگری بهم دست میده که بدون مزد کار می‌کنه ،

مزد من اینه که من حداقل نمره ی قابل قبولی میخوام

اره دقیقا  میگه دلم برات میسوزه اینقد تلاش میکنی براش، و نتیجه های امتحاناتش،رضایت بخش نیست. ...

عزیزم وقتی بهت گفتن فرزندت دیر آموز هست پس هر نمره ای میاره توانایی شماست لطفا تشویقش کنید و براش سخت نگیرید

عزیزم وقتی بهت گفتن فرزندت دیر آموز هست پس هر نمره ای میاره توانایی شماست لطفا تشویقش کنید و براش سخ ...

بعضی مواقع 

خودمو مقصر میدونم

میگم نکنه کم گذاشتم،نکنه 

باید بیشتر میخوندم 

وهزار فکر دیگه

اره دقیقا  میگه دلم برات میسوزه اینقد تلاش میکنی براش، و نتیجه های امتحاناتش،رضایت بخش نیست. ...

عزیزم راهنمایی چندان نهم نیس خیلی اذیتش نکنین. این نمره ها مثلا اخرش میخاد چی بشه اگه بیست هم باشع. حالا متوسطه دوم به خاطر کنکور مهمتره. ففوقش استعدادیابی کنین ببینین به چی علاقه داره بفرشنینش هنرستان و.... . کلا برا نمره جوش نزنین. اینده میتونه تو یه رشته هنری یا فنی جرفه ای بره و حتی دانشگاه ازاد بخونه.