2777
2789
عنوان

اونایی که بچه مدرسه ای دارن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 116 پست
اسی اصلا اجازه نده کسی تو مدرسه بچتو به خاطر این تحقیر کنه یا کسی بگه نمیخاد درس بخونه  بعد ...

نه طوری نیست که مشخص باشه،

که مشکل داره،

هیچ کس هم نمیدونه

اتفاقا همه ی نمره های دبستان و کارنامه اش خوب و خیلی خوب بوده.فقط ریاضی سختشه

والا برای بچه های زوداموزمونم کلی وقت میذاریم😂 چون شیطونن نمیشینن سر درس تنبلن یا حداقل خوبه بچه ش ...

آره به خدا من بچم کلاس اوله تمام وقتم رو می گیره فکر میکردم فقط پسره منه درس خوندن دردسرهای امشب فهمیدم مادرای هم کلاسی هم همین مشکل رو دارن راستش یه کم آروم شدم  یه بچه یکدساله هم دارم دیگه بدتر خدا کمکتون کنه صبرتون رو زیاد کنه که دلسرد نشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلالات یادگیری کار کن تمریناتش رو تا خوب بشه اگر دیر اموز

نه خدا رو شکر خوبه فقط بازی گوشه وقت درس که میشه دستشویی داره تشنشه گرسنشه خوابش میاد دل درد داره از این بازیا دیگه البته نه همیشه بعضی وقتا ولی واقعا عصبی میشم چون به کارای دیگم نمی رسم

عزیزم منم پسرم بیش فعال بود درسش خیلی ضعیف بود همیشه با چشم گریون میومدم خونه تا رفت هنرستان خودش رو ...

اره عزیزم حق با شماست.

خودمم حس میکنم زمانی کوچیک بودم،باید خیلی میخوندم و تلاش میکردم،و حتما صبح قبل از مدرسه مرور میکردم.

الان تو این سن که رسیدم،تعریف از خودم نباشه،از نظر همه از نظر کدبانویی و خیلی کارهای دیگه مثل رانندگی و بچه داری و شهر داری زبان زد هستم(بقول شما زمان همه چیز را حل میکنه