2777
2789
عنوان

شوهر خانم های معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 34 پست

بستگی به خود طرف داره من خودم معاون مدرسه ام همسرم مهندس باز یکی تو فامیل داریم مدیر مدرسه است همسرش پزشک باز تو همکارام داریم  همسرش پیمانکاره وضعش توپ و همینطور زیاد هم داریم شوهرش کارمند یا کارگر 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه معلم عربی زن داشتیم فک کنم پنج شیش تا مدل ماشین داشتن شوهرش میرسوندش مدرسه دبیره هم هرروز با ی ...

اینو که لباس نگم برات

توی اینستای شوهرش که میبینم انقدر اروپا رفتن که فک کنم ترکیه حیاط خلوتشونه

من اصفهانم فک کنم اپیدمیه شوهر پولدار کردن بین دبیر زیستا

نه من یه شهر دیگه ام

یه معلم زیست داشتیم خودش هیچی نبود ولی به واسطه شوهرش که جراح زیبایی بود .....

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

ما دبیر داشتیم شوهرش راننده تاکسی بود

یه دبیر دیگه مون شوهرش استاندار بود

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

ادما خودشون همسرشونو انتخاب میکنن

معلم عربیمون شوهرش پزشک بود

معاونمون راننده تاکسی

یکی از همکلاسیام شوهرش مجری صدا و سیماس 

یکی دیگشون مهندس پتروشیمی ولی یکیشون معلمه چون اصلا صبر نکرد موقعیت بهتر بیاد ترم اول شوهر کرد

اینو که لباس نگم برات توی اینستای شوهرش که میبینم انقدر اروپا رفتن که فک کنم ترکیه حیاط خلوتشونه

حالا این با این وضعیت مالی میاد سر کار 

اینجا تا بحث شاغل و خانه دار میشه میگن ما چون احتیاج مالی نداریم نمیریم.... 

انگار همه برای پول میرن کار میکنن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️