2777
2789
عنوان

شوهر خانم های معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 34 پست
ادما خودشون همسرشونو انتخاب میکنن معلم عربیمون شوهرش پزشک بود معاونمون راننده تاکسی یکی از همکلاس ...

آره واقعا صبر چیز خوبیه ما توی بستگانمون یه دختری بود قبل اعلام نتایج کنکورش شوهر کرد با یه فامیلای آس و پاسشون بعد که نتایج اومد دندونپزشکی قبول شده بود . اگه صبر میکرد حداقل با یه دندونپزشک دیگه ازدواج میکرد

ما یه معلم عربی زن داشتیم فک کنم پنج شیش تا مدل ماشین داشتن شوهرش میرسوندش مدرسه دبیره هم هرروز با ی ...

عه گفتی عربی ما یه دبیر عربی داشتیم 23 سال پیش فامیلش طوطی بود خیلی ازش تعریف میکردن همه میگفتن پولداره وضعش خوبه همه میگفتن با کلاسه موبایل داره🤣🤣🤣 اون موقع هر کی موبایل داشت با کلاس بود چون هر کسی موبایل نداشت بعد میومد سر کلاس موبایلش زنگ می خورد جواب میداد چه قیافه ایی هم میومدبا موبایلش🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یارو جراحه حقوق زنشو یه سال جمع کنه رینگ ماشینشم نمیشه

بعصیا تحصیلات وجایگاه اجتماعی براشون مهمه ب همین خاطر میرن سمت خانوم کارمند وتحصیلکرده.....بعضیا دنبال ثروتن میرن سمت دخترا پولدار...بعصیا زن خونه میخان وخونه دار باشه ..هرکس با ی تفکری پیش میره اما معمولا اولویت پسرای شاغل دختر شاغل یا پدرزن پولداره

آره واقعا صبر چیز خوبیه ما توی بستگانمون یه دختری بود قبل اعلام نتایج کنکورش شوهر کرد با یه فامیلای ...

خو دیه 

بعضیا خیلی زود میخوان شوهر کنن

خوده من طرف اومد مهندس پتروشیمی بود به خاطر ۹سال فاصله و اینکه سنم کمه رد کردم چون میدونم اگه چندسال دیه بهتر از اون نیاد در حد اون برام میاد پس چرا بخوام عجله کنم

عه گفتی عربی ما یه دبیر عربی داشتیم 23 سال پیش فامیلش طوطی بود خیلی ازش تعریف میکردن همه میگفتن پولد ...

بخدا اینی ک من میگمم بعدا شاید بهش بخندیم ولی یجوری سیس میگرفت و خفن بود که همه میرفتن دم در نگا کنن ببینن با کدوم ماشینشون اومدن در این حد 🤣🤣 بیشتر چون معلم عمومی بود اگ معلم ی درس مهم بود ب چشمشون نمیومد بچها

هیچ چیز دائمی نیست