من دو تا پسر ۳ و ۱۰ ساله دارم همسایه پایینی مون یه دختر یک ساله داره به خدا من خودم خیلی به حق همسایه حساسم خیلی سعی میکنم بچه هام بدو بدو نکننن ولی همسایمون خیلی حساسه دیونم کرده از بس میگه صدا میاد هرچیم به بچه هام میگم کوچیکه بدتر حساس میشه بیشتر بدو بدو میکنه وقتی یه چیزی میخواد که نمیشه بهش بدیم مهلت نمیده گریه میکنه و بالا پایین میپره انقدر بهش میگم با خوبی بهش میگم با تنبیه با هرچی بدتر میکنه از طرفیم همسایمون تا یه صدا میاد سریع اعتراض میکنه بخدا انقدر تو این مدت استرس این موضوعو کشیدم سردرد میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم منم همین مشکل رو داشتم بچه هام پشت هم بودیم زیر زمین بودم صلحبخونه حساس بود الان جامو عوض کردم هم که بچه هام بزرگتر شدن راحتتر شدم باید سرگرمشون کنیم اگه میتونی مهد جایی ببر
مشکل ماهم همینه پسرم سه سالشه دخترمم ده سالش انقد سرصدامیکنن طبقه بالا صاحب خونم زنگ میزنه خب من چیکار کنم بچس دیگه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
اجاره نشینین؟ خونتونو عوض کنین همکف یا ویلایی اجاره کنین
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
به زبون خوش ب این خانم همسایه بگو خانم جان اینا پسربچه ان و و بالاخره شیطنت خودشون دارن ۲۰ سالشون ک نیست همش بشینن یک جا . من مرتب تذکر میدم و مواظبم شما هم لطفا درک کن انقدر دم ب دقیقه نیا اعتراض دیگه اپارتمان نشستن اینچیزا رو داره کسی ک سکوت و ارامش مطلق میخواد بیشتر خرج کنه بره ویلایی بگیره بچه بیچاره هم گناه دارن .. برای کوچیکه دفتر و نقاشی و اینا بذا ب نقاشی هاش جایزه کوچواو مث خوراکی بده . کارتون دانلود کن بذار ببینه .. بزرگتره هم باید بیشتر بفهمه براش شرایط توضیح بده .