2777
2789

من دو تا پسر ۳ و ۱۰ ساله دارم همسایه پایینی مون یه دختر یک ساله داره به خدا من خودم خیلی به حق همسایه حساسم خیلی سعی میکنم بچه هام بدو بدو نکننن ولی همسایمون خیلی حساسه دیونم کرده از بس میگه صدا میاد هرچیم به بچه هام میگم کوچیکه بدتر حساس میشه بیشتر بدو بدو میکنه وقتی یه چیزی میخواد که نمیشه بهش بدیم مهلت نمیده گریه میکنه و بالا پایین میپره انقدر بهش میگم با خوبی بهش میگم با تنبیه با هرچی بدتر میکنه از طرفیم همسایمون تا یه صدا میاد سریع اعتراض میکنه بخدا انقدر تو این مدت استرس این موضوعو کشیدم سردرد میشم 

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

همسایه بنده خدا حساس نیست شما یه لحظه برو خونه اونا ببین چی میکشن‌. شما هم مقصر نیستی ساختمان‌سازی ضعیف و‌مصالح بدرد نخور همینه دیگه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تلاش خودتو کردی اونام بچه ان. دیگه بی خیال باش. مگه عمدی سر و صدا میکنین.

بگو دعا کنین پول خوب گیرمون بیاد بریم ویلایی. شما هم راخت بشین

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

سلام عزیزم منم همین مشکل رو داشتم بچه هام پشت هم بودیم زیر زمین بودم صلحبخونه حساس بود الان جامو عوض کردم هم که بچه هام بزرگتر شدن راحتتر شدم باید سرگرمشون کنیم اگه میتونی مهد جایی ببر

منم شرایط مشابه همسایه شما رو تجربه کردم. دیگه خسته شدم از بس با لحن دوستانه تذکر دادم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
همسایه بنده خدا حساس نیست شما یه لحظه برو خونه اونا ببین چی میکشن‌. شما هم مقصر نیستی ساختمان‌سازی ض ...

به خدا منم خیلی ناراحتم تا حدی جوش میزنم که فکر میکنم الان سکته میکنم ولی به هیچ روشی نمیشه کنترشون کرد مخصوصا کوچیکه

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

درسته که شما باید رعایت کنید ولی همسایه پایینی هم باید درک اینو داشته باشه که بچه رو نمیشه توی خونه ببندی به تخت که تکون نخوره 

والا همسایه بالایی ما سه تا پسر داره. رسما صدای میدان اسب دوانی میاد پایین 😁ولی خب بچه هستن دیگه حالا صدا هم بیاد پایین مگه چی میشه؟ 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

مشکل ماهم همینه پسرم سه سالشه دخترمم ده سالش انقد سرصدامیکنن طبقه بالا صاحب خونم زنگ میزنه خب من چیکار کنم بچس دیگه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

زیاد نمیشه رو بچه ها فشار بیاری ، افسردگی میگیرن 

ولی همسایه هم حقداره ، دیوونه میشه

اگه میتونین خونه رو‌عوض کنین و برین طبقه اول که دیگه بچه ها هرچی خاستن بدوون و مزاحمت هم نشه برا همسایه ها

اجاره نشینین؟ خونتونو عوض کنین همکف یا ویلایی اجاره کنین

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

به زبون خوش ب این خانم همسایه بگو خانم جان اینا پسربچه ان و و بالاخره شیطنت خودشون دارن ۲۰ سالشون ک نیست همش بشینن یک جا . من مرتب تذکر میدم و مواظبم شما هم لطفا درک کن انقدر دم ب دقیقه نیا اعتراض دیگه اپارتمان نشستن اینچیزا رو داره کسی ک سکوت و ارامش مطلق میخواد بیشتر خرج کنه بره ویلایی بگیره  بچه بیچاره هم گناه دارن .. برای کوچیکه دفتر و نقاشی و اینا بذا  ب نقاشی هاش جایزه کوچواو مث خوراکی بده . کارتون دانلود کن بذار ببینه .. بزرگتره هم باید بیشتر بفهمه براش شرایط توضیح بده . 

دقیقا منم مشکل تورو دارم هی زنگ میزنن صاب خونمون

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼