من دو تا پسر ۳ و ۱۰ ساله دارم همسایه پایینی مون یه دختر یک ساله داره به خدا من خودم خیلی به حق همسایه حساسم خیلی سعی میکنم بچه هام بدو بدو نکننن ولی همسایمون خیلی حساسه دیونم کرده از بس میگه صدا میاد هرچیم به بچه هام میگم کوچیکه بدتر حساس میشه بیشتر بدو بدو میکنه وقتی یه چیزی میخواد که نمیشه بهش بدیم مهلت نمیده گریه میکنه و بالا پایین میپره انقدر بهش میگم با خوبی بهش میگم با تنبیه با هرچی بدتر میکنه از طرفیم همسایمون تا یه صدا میاد سریع اعتراض میکنه بخدا انقدر تو این مدت استرس این موضوعو کشیدم سردرد میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه پسر پنج ساله دارم انقد مراقبیم که بالا پایین نپره و ندوه ولی بچن مگه میشه اسیرشون کرد گناه دارن. همسایه بالاییمونم یه دختر ده ساله داره انقددددد میدوه انگار سقف داره خراب میشه، ولی اصلا چیزی نمیگم چون بچه متوجه نیست تذکر ما فقط باعث آزار اونا میشه
باهاش بازی های نشستنی بکن. بازی فکری بگیر. تو آشپزی به کارشون بگیر. ببرشون بیرون یکم بدوان انرژیشون ...
به خدا خونم بزرگه انققققدر کار داره از صبح تا شب دارم میدوئم که به کارا و پخت و پز برسم و ریخت و پاش بچه ها رو جمع کنم مگه چقدر میتونم یه جا بشینم باهاش بازی کنم