2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر دارین بیاین بگین چیکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 55 پست
نمیشه بعد چندین سال خونه خریدیم هنوز قسطاش مونده کجا بریم😔

کاش همکف میخریدین…..با دوتا پسر بچه همینه 

خب ازش عذر خواهی کن ، بگو دعواشون میکنم ولی چکار کنم حریفشون نمیشم، نمیتونم دست و پاشونو‌ببندم .

ولی برای موقع خواب سعی کن کارتونی سرگرمی بزاری که کمتر بپر بپر کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که شما باید رعایت کنید ولی همسایه پایینی هم باید درک اینو داشته باشه که بچه رو نمیشه توی خونه ...

میدونی بچش نمیترسه شوهرشم اصلا شوهرمو میبینه اعتراضی نمیکنه خود خانومه خیلی حساسه

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔

من یه پسر پنج ساله دارم انقد مراقبیم که بالا پایین نپره و ندوه ولی بچن مگه میشه اسیرشون کرد گناه دارن. همسایه بالاییمونم یه دختر ده ساله داره انقددددد میدوه انگار سقف داره خراب میشه، ولی اصلا چیزی نمیگم چون بچه متوجه نیست تذکر ما فقط باعث آزار اونا میشه

عریزم ربطی به فهمیده بودن طرف نداره احتمالا صدا زیاد پایین نمیره اگه اذیت میشد خودش از خجالت تون در ...

خیلی صدا پایین می‌ره خییییلی زیاد ،خودشون رو سر مادرم اینا هستن ،اونم یه پسر داره گاهی که با پدرش بازی می‌کنه صداشون کاملا میاد

باهاش بازی های نشستنی بکن. بازی فکری بگیر. تو آشپزی به کارشون بگیر. ببرشون بیرون یکم بدوان انرژیشون ...

به خدا خونم بزرگه انققققدر کار داره از صبح تا شب دارم میدوئم که به کارا و پخت و پز  برسم و ریخت و پاش بچه ها رو جمع کنم مگه چقدر میتونم یه  جا بشینم باهاش بازی کنم

من یه پسر پنج ساله دارم انقد مراقبیم که بالا پایین نپره و ندوه ولی بچن مگه میشه اسیرشون کرد گناه دار ...

نه این همسایه ما دخترش یک سالشه و به شدددت بچه آرومیه برای همین درک نمیکنه هرچی میگم به خدا اینجوریه باز حرف خوشو میزنه همش پیام میده تنم میلرزه 

خیلی صدا پایین می‌ره خییییلی زیاد ،خودشون رو سر مادرم اینا هستن ،اونم یه پسر داره گاهی که با پدرش با ...

پس همونه خودشم سروصدا داره که چیزی نمیگخ

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من صد برابر اون صدا دارم ،بچه هام فوتبال بازی میکنند

خوشبحالش که تحمل داره من خیلی حساسم خودمونم ساکت و بی سروصداییم .صدای طبقه بالا که میومد انگار رو نورون های مغز من راه میرفتن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿