2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر دارین بیاین بگین چیکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 55 پست

منم دوتا پسر دارم ،سر و صداشون خییییییلی زیاده واقعا،هر دفعه همسایه رو‌دیدم کلی عذر خواهی کردم ،بنده خدا هم هر دفعه میگه به بچه ها سخت نگیر و اذیتشون نکن،خدایی خیلی فهمیده است

به خدا منم خیلی ناراحتم تا حدی جوش میزنم که فکر میکنم الان سکته میکنم ولی به هیچ روشی نمیشه کنترشون ...

مبدونم عزیزم یه مدت تو فکرش نرو به بچه هم تذکر نده حساس شده ، سعی کن خوراکی و اینا واسه همسایه ببری دلشو به دست بیاری یه جورایی 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ی همسایه بالایی ما مثل بچه های شماست هنوز نیومدن برا زندگی فکر کن هر شب دخترشون با اسکوتر رو سرامیک بدون فرش و موکت طول و عرض سالنو طی می کنه😐😐دیگه دیشب همسرم اعتراض کرد بهشون. خانمه برگشته میگه بچه س به هر حال سر و صدا داره😕😳😳😳نه معذرتخواهی نه چیزی. از دیشب تا حالا هنوز متعجبم که بعضیا چجوری بلدن بچه شونو اینجوری تربیت کنن یا بهتره بگم تربیت نکنن

زیاد نمیشه رو بچه ها فشار بیاری ، افسردگی میگیرن  ولی همسایه هم حقداره ، دیوونه میشه اگه میتو ...

نمیشه بعد چندین سال خونه خریدیم هنوز قسطاش مونده کجا بریم😔

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
وای بچه ی همسایه بالایی ما مثل بچه های شماست هنوز نیومدن برا زندگی فکر کن هر شب دخترشون با اسکوتر رو ...

به قرآن من انقدر معذرت خواهی میکنم و حلالیت میطلبم ولی باور بچه رو هیچ کارش نمیشه کرد واقعا از دست آدم خارج

سر بچه هات داد بکش جوری که صدات بره پایین بلند بگو ندویین دیگه بشینین اروم باشین ...    بع ...

اوووه انقدر داد زدم حتی کتکشون زدم ولی بی فایده کادو و اسباب بازی و قربون صدقه هم بی فایدس

درسته که شما باید رعایت کنید ولی همسایه پایینی هم باید درک اینو داشته باشه که بچه رو نمیشه توی خونه ...

احسنت به شعور شما

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
منم دوتا پسر دارم ،سر و صداشون خییییییلی زیاده واقعا،هر دفعه همسایه رو‌دیدم کلی عذر خواهی کردم ،بنده ...

عریزم ربطی به فهمیده بودن طرف نداره احتمالا صدا زیاد پایین نمیره اگه اذیت میشد خودش از خجالت تون در میوند😅 ماهم ساختمون قبلی که بودیم صدا میرفت واقعا اذیت بودیم ولی ساختمانی که الان‌ساکنیم عایق صداست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿