2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر دارین بیاین بگین چیکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 55 پست
من صد برابر اون صدا دارم ،بچه هام فوتبال بازی میکنند

بچه های من طفلیا جرئت ندارن فوتبال بازی کنن تنها چیزی که هست اینه که کوچیکه وقتی لجش از چیزی در میاد بالا پایین میپره همسایمونم سریع پیام میده

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
میدونی بچش نمیترسه شوهرشم اصلا شوهرمو میبینه اعتراضی نمیکنه خود خانومه خیلی حساسه

باهاش بحث نکن ولی به حرفاش هم اهمیت نده. فقط بگو چشم . 

و به بچه هم فشار الکی نیاز 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالش که تحمل داره من خیلی حساسم خودمونم ساکت و بی سروصداییم .صدای طبقه بالا که میومد انگار رو نو ...

آره خدایی ،من یه همسایه مثل خودم داشتم بیچارش میکردم،اوایل که اومده بودیم اینجا من یه بچه داشتم و بیصدا بودیم ،اونا خیلی پارتی می‌گرفتن تا دیر وقت،من دوباره تذکر دادم بهشون 

به خدا خونم بزرگه انققققدر کار داره از صبح تا شب دارم میدوئم که به کارا و پخت و پز  برسم و ریخت ...

یه تایمی بزار که باهاشون زیاد بازی کنی انرژیشون تخلیه شه. خدایی میدونم تقصیر نداری ولی هر یه صدای آرومی که خونه خودت میشنوی پایین ده برابر میشه. طبقه بالا مامانم اینا بچه کوچیکشون میدوعه انگار زلزله میاد پایین😂😂

بچه های من طفلیا جرئت ندارن فوتبال بازی کنن تنها چیزی که هست اینه که کوچیکه وقتی لجش از چیزی در میاد ...

منم خیلی حساسم 

دوست دارم سکوت باشه

اون موقع بچم کوچیک تر بود گریه میکرد دائم درحال عذرخواهی از همسایه ها بودم با اینکه خونمون عایق بود

تازه زیر صندلی ها و پایه های مبلم یه عایق مخصوص صدا خریدیم چسبوندیم همون موقع که اومدیم اینجا چون منو همسرم خیلی به حق الناس اعتقاد داریم عکس پایه های صندلی مونو برای همسایمون فرستادم بدونه من خودم به فکر هستم

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔