من دو تا پسر ۳ و ۱۰ ساله دارم همسایه پایینی مون یه دختر یک ساله داره به خدا من خودم خیلی به حق همسایه حساسم خیلی سعی میکنم بچه هام بدو بدو نکننن ولی همسایمون خیلی حساسه دیونم کرده از بس میگه صدا میاد هرچیم به بچه هام میگم کوچیکه بدتر حساس میشه بیشتر بدو بدو میکنه وقتی یه چیزی میخواد که نمیشه بهش بدیم مهلت نمیده گریه میکنه و بالا پایین میپره انقدر بهش میگم با خوبی بهش میگم با تنبیه با هرچی بدتر میکنه از طرفیم همسایمون تا یه صدا میاد سریع اعتراض میکنه بخدا انقدر تو این مدت استرس این موضوعو کشیدم سردرد میشم
خوشبحالش که تحمل داره من خیلی حساسم خودمونم ساکت و بی سروصداییم .صدای طبقه بالا که میومد انگار رو نو ...
آره خدایی ،من یه همسایه مثل خودم داشتم بیچارش میکردم،اوایل که اومده بودیم اینجا من یه بچه داشتم و بیصدا بودیم ،اونا خیلی پارتی میگرفتن تا دیر وقت،من دوباره تذکر دادم بهشون
به خدا خونم بزرگه انققققدر کار داره از صبح تا شب دارم میدوئم که به کارا و پخت و پز برسم و ریخت ...
یه تایمی بزار که باهاشون زیاد بازی کنی انرژیشون تخلیه شه. خدایی میدونم تقصیر نداری ولی هر یه صدای آرومی که خونه خودت میشنوی پایین ده برابر میشه. طبقه بالا مامانم اینا بچه کوچیکشون میدوعه انگار زلزله میاد پایین😂😂
تازه زیر صندلی ها و پایه های مبلم یه عایق مخصوص صدا خریدیم چسبوندیم همون موقع که اومدیم اینجا چون منو همسرم خیلی به حق الناس اعتقاد داریم عکس پایه های صندلی مونو برای همسایمون فرستادم بدونه من خودم به فکر هستم