2777
2789
عنوان

سوتی های فاتحه ای تونو بگین😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 68 پست
من خیلی مراسم خاکسپاری و اینا نمیرم اگه باشه بعضی از پنج شنبه ها برم سرخاک پدربزرگم به خاطر همینه سو ...

یبار با شوهرم ختم یکی از دوستاش رفتیم دیدم صدای وای وای میاد همونجا چادرموو گرفتم جلو دهنم گفتم خدایا کمکم کن از بس خندم اومد طرفو داشتن دفن میگردن زنا با وای وای خواستن برن تو قبره 😂😂😂😂😂😂

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
تو مراسم پدربزرگم زنداییم گریه میکرد و میگفت بخدا پدرم بود نه پدرشوهرم انقد که باهام مهربون بودددد پ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بچه رو نباید اینجور حاها برد گند میزنه به همه چی😂😂😂😂😂😂😂

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم خیلی خدابیامرزه 🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂🤣😂😂

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
منم کرمانشاهم😍

خوشبختم عزیزم❤🥰

پسر دایی بابام فوت کرده بود و باهاشون رودرواسی داشتیم بعد از هفتمش، بابام گفت بخاطر دخترش ،من و خواه ...

وااای دقیقا یه همچین اتفاقی افتاده

سرخاک پدر بزرگم بودیم یه آقایی اومد فاتحه بده گوشیش زنگ خورد  آهنگ کردیش پخش شد نمیدونست چیکار کنه فقط رفتتتت😂😂😂😂😂😂

مادربزرگ همسرم فوت کرده بودن 

بعد دوتا مراسم تو یک روز بود 

ماهم نمیشناختیم که اقوام رو 

رفته بودیم با اقوام اون میت سلام میکردیم 

یهو یکی که ماسک زده بود تقریبا شبیه مادر همسرم بود نمیدونم چرا بغلش کردم و گفتم مامان خدا رحمت کنه مادر جونو 

نگو میت دوم مرد بوده😐💔دیدم بنده خدا نمیتونه خودشو کنترل کنه از خنده 

گفت عزیزم مجلسو اشتباه اومدی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عموم فوت شده بود قاب عکسش گذاشته بودن گل هم جلوش گذاشته بودن با شمع و....نوه های عموم کوچیک بودم زیر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یبار با شوهرم ختم یکی از دوستاش رفتیم دیدم صدای وای وای میاد همونجا چادرموو گرفتم جلو دهنم گفتم خدای ...

کرمانشاهیا رو مسخره نکن میام براتاااا😂😂😂

با کسی که خیلی خیلی رودروایسی داشتم میخواستم بهش بگم خدا مادرتو بیامرزه گفتم خدا مادرتو ... دیگه بقی ...

😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مادربزرگ همسرم فوت کرده بودن  بعد دوتا مراسم تو یک روز بود  ماهم نمیشناختیم که اقوام رو& ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅😅😅😅😅😅😅

شوخی میکنم 😂😂😂

میدونم عزیزم

خودت کجایی ؟