سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ختم مادربزرگ دوستم دوستم خیلی گریه کرده بود اومدم دلداریش بدم گفتم فصل بهاره دگ فصل کوچ و برگشت پرنده ها ادمها هم ب سوی خدا برمیگردن اخر سال برا همین مرگ و میر زیاد میشه😆اصلا دوستام هنگ موندن این چرا فلسفه میبافه خودمم هول شدم اینا چیه دارم میگم🤣 از در اومدیم بیرون از خنده مردن دوستام🤣
یکی دیگم رفته بودیم هفتم مادر دوستم بعد داییش اومد روضه خوند برا خواهرش همه بلند بلند گریه میکردن یک دفعه دوستم وسط گریه جدی داد زد به خاهرش فلانی فیلم بگیر فیلم بگیر 🤣 میخواس اون لحظه احساسیو ثبت کنه 🤣🤣حالا ما وسط گریه یک دفعه زدیم زیر خنده به کار دوستم ..خخخ هرچیم تلاش میکردیم خندمون بند نمیومد🤣