kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 عنوان سوتی های فاتحه ای تونو بگین😅😅 773 بازدید | 68 پست سلام سوتی هایی که تو فاتحه دادین رو تعریف کنین بخندیممن خودم هرچی فور کردم سوتی نداده بودمالبته اینکه سنم کمه و خیلی فاتحه نمیرمم تاثیر داره وگرنه تا الان هزار بار سوتی داده بودممنتظر سوتی های قشنگتون هستم😂😂😂😂🥰🥰🥰🥰 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور 1402/10/07 | 09:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
romance88 عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4175 یکی افتاد تو قبر نتونستم جلو خودمو بگیرم یعنی حواسم نبود بلند زدم زیر خنده😂😂😂 تاپیک هامو دنبال کنید و با سبکزندگیم بیشتر آشنا شید💚
aramssis عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3542 لیوان چایی قل دادم با پام بد پشت بندش دو سه تا لیوان قل خوردن سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8839 تو فاتحه پدر بزرگم پام پیچ خورد خوردم به بابام اونم با کله افتاد تو قبر 😕💔یه پاشم بیرون مونده بود عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 منو لایک کن بیام بخونم لطفا اگه کسی پست گذاشت 😂😂😂 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
aramssis عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3542 تو فاتحه پدر بزرگم پام پیچ خورد خوردم به بابام اونم با کله افتاد تو قبر 😕💔یه پاشم بیرون مونده بود& ... وایی واییی سیاهه سیاهه دنیا ی رنگی
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 کجایی هستی؟ کرمانشاهی خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 تو فاتحه پدر بزرگم پام پیچ خورد خوردم به بابام اونم با کله افتاد تو قبر 😕💔یه پاشم بیرون مونده بود& ... خدااااا😂😂😂😂😂😂 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
smhb عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 238 شوهر عمم فوت کرده بود بعد که گذاشتن تو قبر سنگ رو محکم انداختن نگو سنگ ترک داشت قشنگ افتاد رو پاش نه تنها من بلکه همه مردیم از خنده عموم میگفت الان میگه وای پام شکست
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 لیوان چایی قل دادم با پام بد پشت بندش دو سه تا لیوان قل خوردن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور