2777
2789

سه هفته دیگ نی نی رو میبینم انشاالله ، استرس دارم برا افسردگی زایمان شنیدم از بی خوابی مادر شروع میشه ،اینم شنیدم که میگن فاز قوی بودن نباید گرفت و از اطرافیان تا جایی امکان داره کمک گرفت مخصوصا دوسه ماه اول ، من شهر دور زندگی میکنم حتی مهمون خاصی هم نمیاد برام بچم رو بخوان ببینن، مامانم هست که از ۳۴ هفته اومده پیشم ولی یک اخلاقا داره باهام نمیسازه گوش ب حرفام نمیده میگم اینجوری نمیذارم کار دلش بکنه قهر میکنه ، بعد زایمانم ته ته کمک کنه بهم بمونه پیشم دو سه هفته مگر باش

حالا موندم فشار کار بچه داری نگهداری نوزاد چطوریه ، بعد اون میتونم تنها جمع کنم که خودم هم نابود نشم با افسردگی ، شوهرم کمکم میکنه حتی برا کار خونه کارگر میاد دست به چیزی نمیزنم فقط انگار من وظیفه بچه داری به گردنم دارم ، بنظرتون از پسش برمیام؟🙁

ببین اصلا ب چیزای منفی فکر نکن.اصلا.

هیچ کس نمیتونه بگه وااای همه مادرا شب بیداری دارن و فلان.

سخت هست.بالاخره مادر شدی و مسئولیت یه امسان بیگناه با شماست.پس اول باید ذهن و اعصابت اروم باشه.. ارامش شما تاثیر بسیار زیادی رو نوزاد شما داره.

من ۵ روز دیگ زایمانمه و یه پسر ۳ ساله دارم.

خودم دست تنها بودم.نه کمکی داشتم نه همسرم کمک چندانی میکنه. ولیوقتی عاشق بچهات باشی تموم سختیا اسون میشه.

ب این فکر کن ک یه خونواده خوشبخت هستین.حمایت همسرت رو داری کلی تو روحیه ت اثر مثبت میزاره

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اصلا ب چیزای منفی فکر نکن.اصلا.هیچ کس نمیتونه بگه وااای همه مادرا شب بیداری دارن و فلان.سخت هست ...

از پسش برمیام 🥲 باید بربیام من آدم ضعیفی نیستم کارام هم تقسیم شده همه چیز به گردن خودم نیست این دستم جلو انداخته ، بقول شما نباید چیز منفی فکر کنم🥲 بسلامتی انشالله زایمان کنی سزارین میشی ؟

از پسش برمیام 🥲 باید بربیام من آدم ضعیفی نیستم کارام هم تقسیم شده همه چیز به گردن خودم نیست این دست ...

ازه عزیزم.بچه نچرخیده🙌😂

فدا سرت نچرخیده😂 اولی طبیعی بوده مگ؟ منم سزارین میخوام ولی بدجور استرس دارم براش خدا میدونه ، تا حا ...

اره اولی طبیعی بود.. خواهرم و جاریم میگن سزارین راحتره.

امیدوارم راحتر باشه فقط😂🙌

اره اولی طبیعی بود.. خواهرم و جاریم میگن سزارین راحتره.امیدوارم راحتر باشه فقط😂🙌

پمپ درد بگیر مسکن هم شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بخر با خودت ببر بیمارستان میکنه کم بدن بهت ، با مسکن کنترل بشه مگه...

پمپ درد بگیر مسکن هم شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بخر با خودت ببر بیمارستان میکنه کم بدن بهت ، با مسکن کنترل ب ...

خدا بهت فرج خیر بدع

میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

من بعد زایمان یه نوع ترس شدید گرفتم که بی دلیل گریه میکردم

بچم اگه خواب هم بیدار میشد گریه میکردم خدارو شکر شوهرمو خانوادم کمکم کردن حالمخوب شد دو ماهه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پمپ درد بگیر مسکن هم شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بخر با خودت ببر بیمارستان میکنه کم بدن بهت ، با مسکن کنترل ب ...

اره امشب رفتم شیاف گرفتم..

دعا کن بخیری بگذره نی نیمو سالم بغل کنم❤️🙏

حالا موندم فشار کار بچه داری نگهداری نوزاد چطوریه ، بعد اون میتونم تنها جمع کنم که خودم هم نابود نشم ...

بعد زایمان انگار خدا بهت یه نیرویی میده که می تونی از بچه نگهداری و مراقبت کنی حتی وقتی که تو خوابی اما هوشیاری. نگران نباش از پسش برمیایی.

یعنی فرض کن بچم بار اول که ببخشید استفراغ کرد من نشستم ایقدر گریه کردم که چشمام باز نمیشد شوهرم تمیزش کرد لباسش عوض کرد خوابوندش همش گریه میکردم اگه من تو حیاط بودم و این اتفاق می افتاد چی

استفراغ برمیگشت بچم خفه میشد🥲🥲دور از جونش انشاءالله بلاهاش برا من

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ترس واهی داشتم

البته بارداریم هم بی تاثیر نبود تاپیک زدم درموردش خیلی اذیت شدم