ترکانم مدیر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 190 عنوان پارتنرمو چی صداش کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 42 پست یه چیز خیلی خاص باشه عشقم و نفسم و اینا نه ها یچیز جدید کمتر شنیده شده خاص خلاصه دلبر باشه😁 1402/10/06 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترکانم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 190 دقیقا اونم کیه برادر عروسمونه عروسمون قشنگه برادرش به دلمنیست باورت میشه۲روزپیام میده ج نمیدم می ... برا من که خیلی مهمه به دلت نیس ردش کن بره
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17306 عه تعلیق نشدی والا من اصلا با اون حرف نمیزدم یهو اومد به بقیه راجب من بد گفت هرجا منو میبینه اینجوری میکنه اسی تاپیکت چرا اومد بالا یهو همه اومدن😑 ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
ترکانم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 190 والا من اصلا با اون حرف نمیزدم یهو اومد به بقیه راجب من بد گفت هرجا منو میبینه اینجوری میکنه ... پسره با اون قدش منوهلاکم کرده قفل کرد ریختن اینجا😂
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12153 برا من که خیلی مهمه به دلت نیس ردش کن بره حتی بهم پیام میده حالم بدمیشهروانم بهم میریزهمیترسم برادرم وعروسمون قهرکننضمنامن۲۶اقا۳۸اینطوراس خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ترکانم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 190 حتی بهم پیام میده حالم بدمیشه روانم بهم میریزه میترسم برادرم وعروسمون قهرکنن ضمنامن۲۶اقا۳۸اینطورا ... بابا ردش کن بررررهههه بالای ۱۰ سال اختلاف سنی اخه؟؟قهر نمیکنه اگرم کرد بدرک قرار نیس سر قهر کردنش یه عمر زندگیتوحروم کنی
bahrrr عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7076 جان من اول بگو چجوری باهم آشنا شدین اصلا برای شروع چی گفتین چه حرکتی زدین من بلد نیستم🥴😂فک کن خواهرتم هرچیو داری رو کن♥️😂
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12153 بابا ردش کن بررررهههه بالای ۱۰ سال اختلاف سنی اخه؟؟ قهر نمیکنه اگرم کرد بدرک قرار نیس سر قهر کردنش ... الان ۱۰ روزم به استرس میگذره خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ترکانم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 190 جان من اول بگو چجوری باهم آشنا شدین اصلا برای شروع چی گفتین چه حرکتی زدین من بلد نیستم🥴😂 فک ک ... من؟😐😂
ترکانم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 190 الان ۱۰ روزم به استرس میگذره بیخیال عین منی دیگ خودمو فدای بقیه میکنم مبادا ناراحت شن ولی بدرک ی بار خیلی بگو نه دبگه پیام نده خوب بگو ک فک نکنه ناز میکنی بدتر پیله شخ
ترکانم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 190 اررههههههه قضیه ما خیلی فرق میکنه خواهری فقط میگم لوند باش به خودت برس زیادم تو کفشون نباش خودشون میان
bahrrr عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7076 قضیه ما خیلی فرق میکنه خواهری فقط میگم لوند باش به خودت برس زیادم تو کفشون نباش خودشون میان مررسی♥️
138576 عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 2708 والا من اصلا با اون حرف نمیزدم یهو اومد به بقیه راجب من بد گفت هرجا منو میبینه اینجوری میکنه ... دختر قهوه فروش همون جنگل بابونست اگه بشناسیاون موقعه میگف ۱۶ سالشه الان میگه ۱۸ این رلشم اگه بدونی چه ادمیه😂 چتاشونو تو اکانت جنگل بابونه شاید دیده باشی طرف قشنگ اینو اسکول کرده ولی خب بچس دست از سرش بر نمیداره خسته شو ولی دست نَکِش🩵