2777
2789
عه تعلیق نشدی

والا من اصلا با اون حرف نمیزدم یهو اومد به بقیه راجب من بد گفت هرجا منو میبینه اینجوری میکنه 

اسی تاپیکت چرا اومد بالا یهو همه اومدن😑

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من که خیلی مهمه به دلت نیس ردش کن بره 

حتی بهم پیام میده حالم بدمیشه

روانم بهم میریزه

میترسم برادرم وعروسمون قهرکنن

ضمنامن۲۶اقا۳۸اینطوراس

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
حتی بهم پیام میده حالم بدمیشه روانم بهم میریزه میترسم برادرم وعروسمون قهرکنن ضمنامن۲۶اقا۳۸اینطورا ...

بابا ردش کن بررررهههه بالای ۱۰ سال اختلاف سنی اخه؟؟

قهر نمیکنه اگرم کرد بدرک قرار نیس سر قهر کردنش یه عمر زندگیتوحروم کنی

بابا ردش کن بررررهههه بالای ۱۰ سال اختلاف سنی اخه؟؟ قهر نمیکنه اگرم کرد بدرک قرار نیس سر قهر کردنش ...

الان ۱۰ روزم به استرس میگذره

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
الان ۱۰ روزم به استرس میگذره

بیخیال عین منی دیگ خودمو فدای بقیه میکنم مبادا ناراحت شن ولی بدرک ی بار خیلی بگو نه دبگه پیام نده خوب بگو ک فک نکنه  ناز میکنی بدتر پیله شخ

والا من اصلا با اون حرف نمیزدم یهو اومد به بقیه راجب من بد گفت هرجا منو میبینه اینجوری میکنه  ...

دختر قهوه فروش همون جنگل بابونست اگه بشناسی

اون موقعه میگف ۱۶ سالشه الان میگه ۱۸ 

این رلشم اگه بدونی چه ادمیه😂 چتاشونو تو اکانت جنگل بابونه شاید دیده باشی طرف قشنگ اینو اسکول کرده ولی خب بچس دست از سرش بر نمیداره

خسته شو ولی دست نَکِش🩵