2777
2789
عنوان

لباس مشکی باید حتما بپوشیم؟

296 بازدید | 4 پست

امروز روضه دعوتیم برای حضرت ام البنین.سفره هست

بعد من امروز رفتم بازار ولی اصلا لباس درستی نبود .موند پاساژ برم که اونم رفتم دخترمو آوردم 

حالا من یه کاپشن طوسی دارم با بافت زغالی و شلوار مام زغالی بذ شال طوسی.اینو بپوشم یا بافت زغالی با کت سوییت قهوه ای با شلوار زغالی و شال سیاه؟؟؟؟

و اینکه دخترم اصلا لباس سیاه نداره یه سارافون کبریتی داره ولی قرمزه🥴

نه نیاز نییت مشکی باشه . رنگ های خنثی یا تیره هم خوبه . طوسی . قهوه ای . خردلی . سبز ارتشی

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نیاز نیست مشکی باشه . رنگ های خنثی یا تیره هم خوبه . طوسی . قهوه ای . خردلی . سبز ارتشی 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

من چرا تو روضه کرم میپوشم سبز مبپوشم صورتی میپوشم؟یعنی احترام نگذاشتم؟

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی