2777
2789

بمیرم برای آبجیم میگرن داره چهار ماهه شدید هر روز سر درد حملات میگرنیش زیاد شده هر دارویی میخوره اونجور که  باید اثر نمیکنه

فقط و فقط ۱۴ سالشه🥲🥲🥲

داروهایی ک دکترا میدن قویه بدنش نمیکنه لرزش میگیره  حال

ت تهوع میگیره

تو رو خدا دعا کنید خوب شه چهار ماهه زندگی نداریم

خدایا تو تمام امید منی ناامیدم نکن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی حاضری خواهرت بمیره؟

در مورد میگرن ، تزریق بوتاکس انجام داده؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

قرص سوماتریپتان رو امتحان کرده؟ منم از ۱۲سالگی میگرن دارم

اره فکر کنم

خیلی دکتر رفته تو این چهار ماه هی انواع قرصا رو بهش میون

ضررر ندهره این همه قرص اعصاب برای بچه ۱۴ ساله؟

پاهاشو بذاره تو ظرف آب گرم خیلی تاثیر داره قرص میگرا فار هم خوبه

یه جوری شده وقتی سر دردش شروع میشه معده درد لرزش هر چیزی میاد سراغش

یعنی حاضری خواهرت بمیره؟ در مورد میگرن ، تزریق بوتاکس انجام داده؟

نمیدونم چرا بعضیا دنبال زیر بغل مار میگردن بنده خدا از سر دلسوزی گفته چون واقعا سردرد میگرنی خیلیی خیلی بده 

نه اینکه واقعا آرزوی مرگ خواهرشو داره 

🌱
اخی عزیزم واقعا خیلییی بد هسته مامان منم داره  زمانی ک سردرد میشه دارچین اسیاب شده با ابلیمو ب ...

این از ۶ سالگی داره ولی قبلنا سریع  با یه آمپول سرم یا مسکن قوی خوب میشد الان ۴ ماهه زندگی براش جهنم شده هیچ جوره خوب نمیشه

باید مرتب قرص منیزیم بخوره. هر روز تا ۶۰۰ میلیگرم میتونه منیزیم بخوره. خیلی کم میکنه شدت و دفعات حمله رو. من میگرنم خیلی شدید بود و هفته ای ۳-۴ روز از زندگی میفتادم. با قرص منیزیم خیلی بهتر شدم و شد دو هفته ای یا ماهی یک بار.