2777
2789
عنوان

شماره ی زن تو گوشی شوهرمه

411 بازدید | 18 پست

نمیدونم چیکار کنم بدون اسم تو مخاطبینش ذخیره کرده بود منم با گوشی خودم زنگ زدم دیدم ی خانم اینم بگم شوهر م اسنپ هم کار می کنه خیلیا بهش زنگ میزنن نظر شما چیه البته شغل دومش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ نظری ندارم

خیلی وقت ها ممکنه شماره جنس مخالف تو گوشی آدم باشه

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

منم شماره صدتا خانم تو گوشی شوهرمه. شغلش اینجوریه. اخه چه ربطی داره. منم شماره چندین اقا که همکارمن توی گوشیمه. دلیل نمیشه که

حتی شماره بی نام خیلی دارم که حتما اقا هم هست داخلشون چون میخواستم توی گروه ادکنمشچن باید شماره هاشون سیو میشد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

با توجه به شغلشون طبیعیه، الان 100 تا مخاطب آقا تو گوشیم سیو، که یا مراجعن یا همکار... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خب بااسم اشکالی نداره اما بدون اسم به نظرم مشکوک

نه عزیزم پیش میاد، ادم گاهی حواسش نیست، 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!