2777
2789

من عقد هستم ... 

مادر همسرم از اول هیچ کاری برامون نکرد ؛ دخترشون هم عقد بود همه کار برای دامادشون کردن ولی برای پسرشون هیچ 

بین جمع ها هم همیشه من و همسرم رو با یه سری حرکات خوار و بی ارزش میکنن .

کلی حرمت و خوبی درحفشون کردم ولی نه تنها قدردان نبودن بلکه وظیفه دونستن و گاها هم برعکس برداشت میکردن . 

حالا مدتیه شدت این بی حرمتی بیشتر شده طوری که خود همسرم به جوش اومده و تو خونه داد و بیداد کرده یا اصلاح میکنید یا من میدونم و شما و خلاصه این چیزا ...

حالا قرار بود برای هم مادر من هم مادر همسرم دوتیکه طلا بخریم ؛ مادر من خیلی دست همسرم و گرفته خیلی زیاد هم مالی هم حرمت و احترام هم محبتی خلاصه خود همسرم مادر منو بیشتر دوست داره . 

از طرفی اصلا دلم نمی‌کشه برای مادر همسرم بخوام اینهمه پول بدم برای طلا 

از طرفی هم میگم بخاطر همسرم بخریم ؛ 

حالا بنظرتون چیکار کنم 

بخرم یا نخرم؟ 

نظر خودم اینه یه شاخه گل و یه سکه دویست سیصد تومنی ببرم براش 

خوبه؟! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخر وقتی برات کاری نکرده باهرکی مثل خودش تولدت هرچی داده ۱۰۰بزار روش بده

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

عزیزم ب نظرم همون گل و سکه ۲۰۰تومنی کافیه .بالاخره باید فرق آدمی ک تو سختی پشتته با کسی ک جا خالی میده مشخص باشه .اگه برای دومادش کرده پس دومادشم بره براش طلا بخره .مادرشماهم واسه دامادش کرده پس دامادش براش طلا میخره

دو خط اول رو خوندم 

شما بزرگترین اشتباه رو میکنی اگه چیزی بخری 

ببین برات بعدا خیلی بد تموم میشه 

بعدا میفهمی بعد چند سال که کارت اشتباه بوده 

یه شاخه گل ببرید و تبریک کافیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یعنی مادر شما رو از مادر خودش که بزرگش کرده و جوونیشو گذاشته پاش بیشتر میخواد؟

اون برای مادرش هر کاری هم انجام بده جبران زحمتهاش نمیشه 

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗