برای جیشش چیکار میکنید؟ منظورم اینه پسر من ۵ سالشه وقتی میره دستشویی کلا همه چیشو درمیاره و میره و اینطوری عادت کرده الان چند روزه میخوام یادش بدم با شلوار بره و بکشه پایین ولی لباسش کثیف میشه اصلا نمیتونه تنظیم کنه
اونایی که پسر بچه دارن چیکار میکنن؟ برای دختر راحته ولی پسرا سخته نمیدونم چیکار کنم
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
پسر خواهرشوهرم تا سوم ابتذایی حتی فکر کنم چهارم در میاورد 🤦♀️🤣🤣
پس مشکل اکثریته😁
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر منم همین بود شوهرم برده بود بهش آموزش داده بود. موقع جیش بگو سرشو بده پایین
یعنی با دست اونجاشو بگیره؟
سخت نیست. منم دوتاپسر دارم. از همون سه چهارسالگی کامل بلد بودن میرفتن. روی سنگ دستشویی کج نشینن. شلوارو تا زانو بیارن وایین وبا دست بگیرن. وبهشون میگفتم اکر احیانا شلوارشون الوده شد بهم بگن که همونجا عوض کنم شلوار وشورتشو
سخت نیست. منم دوتاپسر دارم. از همون سه چهارسالگی کامل بلد بودن میرفتن. روی سنگ دستشویی کج نشی ...
میخوام اول یاد بگیره با شور.ت بره فقط شلوارش رو دربیاره بعد کم کم با شلوار بره
پسرمن یه مشکلی داره اینکه جایی باشه نمیره دستشویی 😣😣 البته من خودمم همینطوری ام نمیتونم اصلا جایی ...
اینکه خیلی بده عفونت میگیرین خدای نکرده
من خیلی عفونت ادراری میگرفتم رفتم دکتر گفت اصلا نباید نگه داری
بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !