2777
2789
عنوان

اونایی که بچه پسر دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 59 پست
پسر منم دقیقا همسن پسره شماس. اصلا بلد نیست دستشویی رفتن و. هرجا میریم به تمسخر میگن خجالت نمیکشه هن ...

آره پسر منم تو دستشویی میشینه ولی نمیکنهه 

زیادم میبرمشا جیشم دااره ولی نمیکنه😑

صندلی آموزشی گرفتم رو اونم میشینه فقط میگه جیششش جیششش

اما نمیکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پسر خواهرشوهرم تا سوم ابتذایی حتی فکر کنم چهارم در میاورد 🤦‍♀️🤣🤣 

پس مشکل اکثریته😁

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم  همین بود شوهرم برده بود بهش آموزش داده بود. موقع جیش بگو سرشو بده پایین

یعنی با دست اونجاشو بگیره؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
با رسم شکل لطفاً توضیح بده🤭🤭😁😁

سخت نیست. منم دوتاپسر دارم. از همون سه چهارسالگی کامل  بلد بودن میرفتن. روی سنگ دستشویی ‌کج نشینن. شلوارو تا زانو بیارن وایین وبا دست بگیرن. وبهشون میگفتم اکر احیانا شلوارشون الوده شد بهم بگن که همونجا عوض کنم شلوار وشورتشو

پارسا پسرمامان😍
پسرمن جیش ۱ رو باشلوار میره شماره ۲ رو درمیاره 😅

باز اون قابل قبوله

حالا من عزا گرفتم چطور قراره پی پی بشوره خودش

سخت نیست. منم دوتاپسر دارم. از همون سه چهارسالگی کامل  بلد بودن میرفتن. روی سنگ دستشویی ‌کج نشی ...

می‌خوام اول یاد بگیره با شور.ت بره فقط شلوارش رو دربیاره بعد کم کم با شلوار بره

می‌خوام اول یاد بگیره با شور.ت بره فقط شلوارش رو دربیاره بعد کم کم با شلوار بره

پسرمن یه مشکلی داره اینکه جایی باشه نمیره دستشویی 😣😣 البته من خودمم همینطوری ام نمیتونم اصلا جایی باشم برم دستشویی 😖😖

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرمن یه مشکلی داره اینکه جایی باشه نمیره دستشویی 😣😣 البته من خودمم همینطوری ام نمیتونم اصلا جایی ...

اینکه خیلی بده عفونت میگیرین خدای نکرده

دست خودم نیس  اصلا 😑

من خیلی عفونت ادراری می‌گرفتم رفتم دکتر گفت اصلا نباید نگه داری

آره پسر منم تو دستشویی میشینه ولی نمیکنهه  زیادم میبرمشا جیشم دااره ولی نمیکنه😑 صندلی آموزشی ...

پسرمن حتی بلد نیست بگه جیشش😥 اصلا حرف نمیزنه ولی واسه وسیله شکستن و مو کشیدن خیلی زرنگه😂

یعنی با دست اونجاشو بگیره؟

آره .

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !